Lietuviška kelionių planavimo platforma per metus išaugo keturis kartus

 

 „Skrydziai.lt“ kūrėjai skaičiuoja, jog per pirmąjį šių metų ketvirtį jie iš viso aptarnavo apie 20 000 klientų.<br> V.Balkūno nuotr.
 „Skrydziai.lt“ kūrėjai skaičiuoja, jog per pirmąjį šių metų ketvirtį jie iš viso aptarnavo apie 20 000 klientų.<br> V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2017, 2:14 PM

 

 

Devyniose rinkose šiuo metu veikiančios kelionių planavimo platformos „Skrydziai.lt“ kūrėjai skaičiuoja, jog per pirmąjį šių metų ketvirtį jie iš viso aptarnavo apie 20 000 klientų. Tai beveik keturis kartus daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai.

 

Verslininkai teigia, kad augimo tempai turėtų dar spartėti toliau plėtojant partnerystę su didžiausiomis tarptautinėmis skrydžių paieškos platformomis.

 

Per pirmąjį šių metų ketvirtį „Skrydziai.lt“ pardavė apie 80 tūkst. bilietų, kurių bendra vertė siekia 609 tūkst. eurų. Palyginti,  per tą patį laikotarpį 2016 m. parduota apie 17 tūkst. bilietų už 107 tūkst. eurų.

 

Praėjusių metų rudenį startavusios platformos atstovai skaičiuoja, kad unikalių užsakymų kiekis išaugo beveik keturis kartus: nuo 5700 iki 20 tūkst.

 

Pasak „Skrydziai.lt“ vadovės Eglės Lenkovičienės, pagrindinė tokio spartaus augimo priežastis – gerai išplėtota platforma.

 

„Mūsų pačių sukurta ir plečiama skrydžių paieškos platforma išsiskiria savo lankstumu bei funkcionalumu. Būtent šios savybės padėjo užmegzti partnerystę su tokiu skrydžių paieškos gigantu kaip „Momondo“, savo partnerius besirenkančiu itin atidžiai. Mūsų pagrindinis išskirtinumas – gebėjimas surasti geriausius įmanomus variantus jungiant skrydžius“, – teigia ji.

 

„Skrydziai.lt“ vadovė sako, kad šiuo metu jau vyksta derybos dėl partnerystės su dar vienu tarptautinio lygio skrydžių paieškos tinklu.  Šiuo metu Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Danijoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Bulgarijoje ir Lenkijoje veikianti platforma pirkėjus nuolat aptarnauja šešiomis skirtingomis kalbomis. 

 

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.