Stebinantis investuotojų susidomėjimas „TokenDesk" ICO

Londone įsikūrusi blockchain technologijų įmonė „TokenDesk" vakar Vilniuje atvėrė duris kriptovaliutų entuziastams. ICO platformą vystantis startuolis suteiks galimybę sutelktinio finansavimo būdu rinkti lėšas kriptovaliutomis ir taip finansuoti naujų produktų bei interneto paslaugų kūrimą.

 Konferencijos akimirkos.
 Konferencijos akimirkos.
 Konferencijos akimirkos.
 Konferencijos akimirkos.
 Konferencijos akimirkos.
 Konferencijos akimirkos.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 9:44 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 10:12 AM

Sėkmingi lietuvių projektai

„TokenDesk" veikla vykdoma keliose valstybėse ir netgi kontinentuose. Marketingo ir viešųjų ryšių veiklą planuojama vykdyti Vilniuje. Klientų aptarnavimo padaliniai jau veikia Singapūre, Pietų Korėjoje ir artimiausiu metu bus atidaryti Rusijoje ir Ukrainoje.

Pasak „TokenDesk" direktoriaus, Gintaro Tamošiūno, nuo sausio mėnesio veiklą planuojama perkelti į Londoną. Projektas orientuotas į globalią rinką, tad dirbti viename iš pagrindinių finansinių pasaulio centrų visapusiškai patogiau.

„TokenDesk" surengė viešą diskusiją, plačiau papasakojo apie projektą ir Spalio 4 dieną prasidėsiančią pirminio kriptovaliutų siūlymo kampaniją. Tai yra vienas pirmųjų ICO Lietuvoje.

Konsultuoja Artūras Zuokas

Renginyje vyko pristatymas, kaip blockchain technologiją galima panaudoti visuomenės naudai. „TokenDesk" patarėjas, buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas, dalinosi mintimis apie galimybes pritaikyti minėtą technologiją savivaldos procesams optimizuoti. Pasak jo, yra daug sričių, kur efektyvi informacijos distribucija bei patikimumas žymiai pagerintų viešųjų paslaugų kokybę.

Pasaulyje egzistuoja sėkmingų pavyzdžių, kur blockchain technologija paremti sprendimai padeda viešajam sektoriui decentralizuotai valdyti informacijos srautus ir procesus.

Aukščiausi tarptautiniai vertinimai

„TokenDesk" pristatytas tarptautinėse blockchain technologijų parodose Londone ir Ciuriche. Vienas iš svarbiausių ICO reitingus skelbiančių platformų icobench.com, „TokenDesk" yra įtraukęs į TOP10 geriausiai vertinamų šių metų pirminių valiutos siūlymų. Tai didelis įvertinimas Lietuvos atstovams, to pasiekti nėra tekę nė vienam.

Projekto įkūrėjai yra Bitcoin Foundation nariai ir aktyviai prisideda prie informacijos sklaidos apie blockchain technologija paremtus sprendimus.

Pasaulyje nėra konkurentų

„TokenDesk" kompanija vysto unikalų sprendimą su integruotais mokėjimais daugeliu populiarių kriptovaliutų. Galimybė efektyviai ir greitai išanalizuoti svarbiausius ICO aspektus be gilių technologinių žinių. Visi skelbiami projektai bus vertinami rinkos profesionalų ir bendruomenės, eliminuojant galimybę atsirasti abejotiniems ICO.

„TokenDesk" susilaukė susidomėjimo iš 126 valstybėse esančių investuotojų. Iš 98 šalių TDS tokenai buvo rezervuoti daugiau nei vieno investuotojo. Tai lėmė, jog 88% pirminio kriptovaliutų siūlymo etapo, tokenų yra rezervuota, dar prieš prasidedant jų pardavimams.

Investuotojai tokenus galės įsigyti nuo spalio 4 dienos su -55% nuolaida.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.