Svarbi žinia „Luminor“ klientams – rugsėjį nori nenori teks keisti įpročius

„Luminor“ banko klientai turi įsiminti šių metų rugsėjo 10-ąją. Tą dieną nustos galioti kodų kortelės.

 „Luminor“ klientams, turintiems kodų korteles, jau nuo liepos 2 d. bus sumažinti limitai mokėjimams.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 „Luminor“ klientams, turintiems kodų korteles, jau nuo liepos 2 d. bus sumažinti limitai mokėjimams.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 3:13 PM, atnaujinta Apr 25, 2019, 3:16 PM

Bankas pranešė, kad kodų kortelių kaip kliento atpažinimo priemonės atsisakys dėl įsigaliojusio ES reglamento dėl saugių mokėjimų internetu ir norėdamas padidinti internetinio tapatumo nustatymo ir mokėjimų internetu saugumą.

Tačiau kodų kortelių turėtojams jau nuo liepos 2 d. bus sumažinti limitai mokėjimams. Maksimalus dienos limitas, kai mokėjimas tvirtinamas kodų kortele, bus 50 eurų.

Bankas įspėja, kad, nepasikeitę kliento atpažinimo priemonės iki 2019 m. rugsėjo 10 d., neturėsite galimybės prisijungti prie interneto ar mobilaus banko, pasirašyti mokėjimo nurodymų.

„Jei nesutinkate su siūlomais pakeitimais, turite teisę nemokėdami jokio komisinio mokesčio, atsisakyti paslaugų sutarties, kuriai taikomi siūlomi pakeitimai, jei pateiksite raštišką pranešimą iki aukščiau nurodytos dienos ir įvykdysite visus iš tokios sutarties kylančius įsipareigojimus. Jei iki minėtos dienos negausime jūsų pranešimo apie nesutikimą su siūlomais pakeitimais, laikysime, kad su pakeitimais sutinkate“, – klientus informavo „Luminor“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.