Juokingos kainos lapkritį „Maximos“ pirkėjams padėjo sutaupyti per 5 mln. eurų

Pusė prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse apsilankiusių pirkėjų pasinaudojo lapkričio „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymais ir sutaupė daugiau kaip 5 mln. eurų. Pirkėjai masiškai pirko limonadą, traškučius ir greito paruošimo makaronus, o kai kurių prekių pardavimai šoktelėjo keliolika kartų.

Pusė prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse apsilankiusių pirkėjų pasinaudojo lapkričio „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymais ir sutaupė daugiau kaip 5 mln. eurų.
Pusė prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse apsilankiusių pirkėjų pasinaudojo lapkričio „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymais ir sutaupė daugiau kaip 5 mln. eurų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2023, 1:00 PM

Skaičiuojama, kad lapkričio mėnesį, pasinaudoję programos „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymais, prekybos tinklo „Maxima“ klientai sutaupė daugiau nei 5 mln. eurų. Pirkėjai aktyviai naudojosi 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis, o mėnesio hitu tapo greito paruošimo makaronai „Reeva“. Iš perkamiausiųjų sąrašo topų nepasitraukia ir mineralinis vanduo „Vytautas“ – lapkritį šios prekės parduota 11 kartų daugiau nei įprastai tokiu metu.

Prekybos tinklo duomenimis, daugiau kaip pusė visų besilankančių tinklo parduotuvėse klientų įsigijo pasiūlymo „Anekdotas, o ne kaina“ prekių, daugelis jų populiarias ir itin pigias prekes pirko po kelias – skaičiuojama, kad „Reeva“ greito paruošimo makaronų kiekvienas vidutiniškai įsigijo po 6 vienetus, vaisvandenių „Pepsi“ – po 5 vienetus, o lietuviško mineralinio vandens „Vytautas“ kiekvienas pirko maždaug po 3 butelius.

„Jau ne pirmą mėnesį pastebime, kad lietuviai labai mėgsta „Vytautą“, todėl ir toliau pasiūlysime pirkėjams jo įsigyti už juokingai mažą kainą. Beveik visus metus klientams užtikrinome mažiausias kainas ir neketiname sustoti – toliau kas mėnesį pateiksime itin mažos kainos pasiūlymų mūsų pirkėjų mėgstamų prekės ženklų prekėms, kurių daugelį galima įsigyti su 50 proc. nuolaida ir daugiau“, – teigia prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Kalėdinį mėnesį – perpus pigiau stalo žaidimai, marinuoti viščiukai ir kepinių priedai

Jau pirmomis gruodžio dienomis pasiruošimas Kalėdoms įgauna pagreitį – dėliojame šventinius meniu, ieškome naujų ir originalių receptų, kuriais nustebintume artimuosius. Kad lengvėtų pasiruošimas, o ne piniginė, gruodį „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlyme rikiuojasi šventiniai pyragai, kepinių priedai, gazuoti gėrimai ir kiti šventiniam stalui tinkantys produktai. Ieškantiems dovanų ar vakaro pramogų sau – stalo žaidimai perpus pigiau.

„Žinome, kad prieš Kalėdas žmonėms yra labai svarbu apsipirkti neišlaidaujant, todėl pasiūlymui atrinkome tas prekes, kurios padės šventėms pasiruošti už žymiai mažesnę kainą“, – I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Šį mėnesį pasinaudodami „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymais visose „Maxima“ parduotuvėse pirkėjai gali kur kas pigiau nei įprastai įsigyti mėsos gaminių, šventinių pyragų „Panettone“, kavos „Pellini“, kavos kapsulių, gazuotų gėrimų „Pepsi“, kačių ėdalo ir skanėstų, bulvių traškučių „Lay‘s“ ir dar daug kitų ne greito vartojimo prekių. 50 proc. nuolaida galios „Dr. Oetker“ kepinių ir desertų priedams, 40 proc. – „Arimex“ džiovintiems vaisiams, riešutams ir valgomosioms sėkloms. O visiems stalo žaidimams taikoma net 50 proc. nuolaida. Juokingai žemų kainų pasiūlymų ieškokite čia: https://www.maxima.lt/anekdotas-o-ne-kaina

Ypatingos kainos pasiūlymų su „Ačiū“ lojalumo kortele metu klientai kur kas pigiau nei įprastai gali įsigyti tokių populiarių užsienio prekės ženklų kaip „Heinz“, „Pampers“, „Pellini“ produktų, o taip pat ir jau pamėgtų lietuviškų – mineralinio vandens „Vytautas“, „Biovela“ mėsos gaminių ar „Beatos virtuvės“ sumuštinių duonos.

Apie prekybos tinklą „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia arti pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 11 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 400 tūkst. klientų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.