Žiniasklaida: „BaltCap“ pateikė 16,6 mln. eurų ieškinį Š. Stepukoniui ir lošimo bendrovėms

Privataus kapitalo fondų valdymo bendrovė „BaltCap“ kreipėsi į teismą dėl buvusio partnerio Lietuvoje Šarūno Stepukonio, lošimų bendrovės „Olympic Casino Group Baltija“ ir jos akcininkės Estijoje „OB Holding 1“, iš kurių bando prisiteisti 16,6 mln. eurų, praneša vz.lt.

Pinigai<br>V.Skaraičio nuotr.
Pinigai<br>V.Skaraičio nuotr.
Pinigai<br>M. Pata
Pinigai<br>M. Pata
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 25, 2024, 8:05 PM, atnaujinta Jan 25, 2024, 10:33 PM

Kaip portalui nurodė Vilniaus apygardos teismas, fondo valdomos bendrovės „Žvirgždaičių energija“, „Nullus“ ir „Moelta“ prašo pripažinti nuosavybės teisę į pasisavintą finansinį turtą ir išreikalauti iš Š. Stepukonio bei lošimo bendrovių jų sąskaitose esančių elektroninių pinigų.

Nurodoma, kad iš „Žvirgždaičių energijos“ galimai pasisavinta 7,744 mln. eurų, iš bendrovės „Nullus“ – 2,047 mln. eurų, „Moeltos“ – 6,8 mln. eurų.

ELTA primena, kad „BaltCap“ sutartį su Š. Stepukoniu nutraukė pernai lapkritį ir iškart kreipėsi į teisėsaugą po to, kai nustatė veiklos pažeidimų tvarkant jo vadovaujamo fondo finansus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.