Pokštai prisijungus prie „Sodros“ paskyros: sykį rodė nulius, kitą kartą jau baudą priskaičiavo

Kelias pastarąsias dienas prie asmeninės „Sodros“ paskyros jungdamiesi gyventojai stebėjosi, ką mato: vieną sykį prisijungus rodo, kad reikia susimokėti privalomojo sveikatos draudimo (PSD), kitą sykį mokėtinų sumų vietose – jau nuliai.

Kaip feisbuke dalijosi prie „Sodros“ paskyros jungęsi gyventojai, vieną dieną jiems rodė, kad PSD įmokų mokėti apskritai nereikia, kitą dieną – jau ir bauda atsirado.<br>V.Skaraičio nuotr.
Kaip feisbuke dalijosi prie „Sodros“ paskyros jungęsi gyventojai, vieną dieną jiems rodė, kad PSD įmokų mokėti apskritai nereikia, kitą dieną – jau ir bauda atsirado.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2024, 7:25 PM

Kaip feisbuke dalijosi prie „Sodros“ paskyros jungęsi gyventojai, vieną dieną jiems rodė, kad PSD įmokų mokėti apskritai nereikia, kitą dieną – jau ir bauda atsirado.

Kaip portalui lrytas.lt perdavė „Sodros“ Komunikacijos skyriaus patarėja Malgožada Kozič, vykdant taikomųjų sistemų programinės įrangos pakeitimų diegimo darbus, įvyko klaida ir savarankišką veiklą su verslo liudijimais vykdantiems žmonėms buvo neteisingai sugeneruotos privalomojo sveikatos draudimo (PSD) įmokų skolos.

Anot M.Kozič, ketvirtadienį, gegužės 2 d., klaidos buvo ištaisytos, o skolos gyventojams turi būti likviduotos, gyventojai, gavę klaidingus pranešimus, gauna patikslintą informaciją.

„Minėti sutrikimai buvo laikini ir susiję su programinės įrangos klaidomis, šiuo metu nėra žinoma apie pasikartojančius tokio pobūdžio trikdžius“, – minėjo M.Kozič.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.