Kauniečiai įkūrė Eksportuotojų klubą

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai pritarė dalies jų iniciatyvai ir įsteigė Eksportuotojų klubą. Naujame klube bus analizuojamos eksporto skatinimo problemos, diskutuojama apie skirtingų šalių verslo kultūros ypatumus.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 29, 2012, 4:28 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:47 PM

Klubo veiklos turinys ir tikslai apibrėžti apklausus įmonių vadovus, steigiamojo susirinkimo diskusijose. Pageidavimus tapti klubo nariais pareiškė 23 Kauno įmonės: AB „Kauno Baltija”, AB „Atrama”, UAB „Alga”, UAB „Doletos langai”, UAB „Italiana”, UAB „Aconitum” ir kitos. Eksportuotojų klubo pirmininku išrinktas UAB „Novameta” vyriausiasis projektų vadovas Linas Launikonis.

Anot rūmų atstovės Audronės Jankuvienės, tai - penktasis klubas KPPA rūmuose, greta jau sėkmingai savo veiklą plėtojančių Finansininkų, Personalo vadovų, Verslo moterų tinklo bei Verslo vadovų klubų. Eksportuotojų klubo susitikimuose dalyvausiantys įmonių vadovai ir specialistai su kolegomis žada keistis žiniomis bei dalytis asmenine patirtimi.

Pasak Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidento Benjamino Žemaičio, yra įvairių eksporto skatinimo būdų ir tuo užsiimančių institucijų, o įsteigto naujo klubo tikslas - sudaryti galimybę neformaliems pokalbiams tarpusavio pasitikėjimo atmosferoje. Neabejotina, jog ryšys per rūmus užtikrina sąveiką plačiame tinkle, stiprina partnerių pasitikėjimą, be to, sutrumpina lietuviškų prekių kelią į eksporto rinkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.