„ACME Baltija“ perkėlė savo verslą

Siekdama sustiprinti verslą bei gerinti prekių tiekimą kompanija „ACME Baltija“ įdiegė tam tikrus pokyčius organizacijoje – šių metų liepos mėn. 01 d. UAB „ACME Baltija“ perkėlė savo verslą į UAB „ACME Europe“. Šiuo tikslu naujai sukurta kompanija perėmė visus su perleidžiamu verslu susijusius įsipareigojimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2012, 3:52 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:44 PM

Įmonės vadovo Pauliaus Paršeliūno teigimu: „ACME Europe“ toliau tęs visą šiuo metu vykdomą „ACME Baltija“ veiklą ir teiks visas šiuo metu teikiamas paslaugas. Taigi, iš esmės didelių pokyčių mūsų partneriai nepajaus, nes jų atžvilgiu pasikeitė tik įmonės pavadinimas“.

Įmonė „ACME Baltija“ savo veiklą vykdo jau beveik 20 metų, ir šiuo metu yra viena didžiausių įvairių IT prekių, gamintoja ir platintoja Baltijos šalių regione. ACME prekiniu ženklu pažymėti gaminiai eksportuojami į 36 užsienio šalis, dalis jų – Lotynų Amerikoje, Azijoje ir Afrikoje. Rinkodaros vadovo Marijaus Aliulio teigimu: „Įmonės veiklos perkėlimas ir pavadinimo pakeitimas – viena iš mūsų rinkodaros strategijų. Kadangi nuo šių metų pradžios suintensyvėjo įmonės pardavimai už Europos ribų, o taip pat planuojama juos padidinti, nusprendėme, jog senąjį pavadinimą jau išaugome“.

UAB „ACME Baltija“ apyvarta 2009 metais siekė 44 mln. Lt, 2010-aisiais išaugo iki 48 mln., o šiemet planuojama pasiekti 50 milijonų litų apyvartą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.