Tarp konkurso „EuroMedija“ laureatų - net keturi „Lietuvos ryto“ žurnalistai

Konkurse „EuroMedija 2012“ buvo įvertinti net keturi „Lietuvos ryto“ žurnalistai. Tai - portalo lrytas.lt žurnalistės Rasa Stundžienė ir Gabrielė Pečkaitytė, dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalistas Marius Jokūbaitis ir fotografas Ramūnas Danisevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 7, 2012, 11:37 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:38 PM

Lrytas.lt žurnalistė R. Stundžienė už straipsnį „Gurmanų pamėgti sūriai bręsta panevėžietės sūrininkės rūsyje“ buvo apdovanota specialioje nominacijoje, kuria siekta pagerbti geriausiai europinį kontekstą atspindėjusius rašinius.

Kita portalo lrytas.lt žurnalistė G. Pečkaitytė laimėjo II vietą kategorijoje „Europos atgarsiai“, kurioje vertinti daugiausia diskusijų sukėlę darbai. G. Pečkaitytės straipsnisMokytoja N. Čiukšienė: „Vaikai bijo prisipažinti apie dirbti į užsienį išvykusius tėvus“ buvo įžanginis socialinės kampanijos „Mama, sugrįžk namo“ tekstas.

Tuo tarpu dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalistas M. Jokūbaitis laimėjo I vietą kategorijoje „Europos įžvalgos“. Šį apdovanojimą jam pelnė straipsnis „Bankrutuoti į Latviją - šeimomis“.

O „Lietuvos ryto“ fotografas Ramūnas Danisevičius buvo įvertintas I vieta kategorijoje „Europos nuotrauka“.

„EuroMedija“ - nacionalinės, regioninės ir interneto žiniasklaidos, televizijos ir radijo žurnalistų, fotožurnalistų bei tinklaraštininkų konkursas. Konkursą rengia Lietuvos žurnalistų sąjunga ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

Šiemet konkursantai varžėsi penkiose nominacijose, joms buvo pateikta daugiau nei 70 darbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.