Erdviame Jonavos daugiabutyje įsikūrė tiktai viena šeima

Jonaviečių šeima, gyvenanti viename iš Žemaitės gatvės daugiabučių, niekada nesuka sau galvos dėl triukšmingų kaimynų. Dar daugiau – žmonės gali muziką leisti visu garsu, triukšmauti, kiek tik geidžia širdis ir nesirūpinti, kad greta gyvenantys žmonės iškvies jiems policiją. Nes daugiabutyje jie yra tiesiog vieni.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Činkienė

Jan 11, 2013, 11:52 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:18 PM

Naujos statybos namas Jonavoje buvo pastatytas prieš kelerius metus. Tačiau užgriuvus ekonominiam sunkmečiui neatsirado šių butų pirkėjų.

Kelerius metus daugiabutis stovėjo užkonservuotas ir tuščias. Tačiau šiemet nuspręsta įjungti šildymą ir apgyvendinti pirmąją šeimą, įsigijusią naują butą.

Namą pastačiusios bendrovės „Jonavos ranga“ direktorius Tadas Rimkus teigė, kad naujame daugiabutyje ruošiasi įsikurti dar dešimt šeimų. Vadovas tikisi, kad iki pavasario norinčiųjų apsigyventi naujame name atsiras ir daugiau.

Juolab, kad ir būsto kainas įmonė buvo priversta sumažinti. Kai buvo pastatytas namas, įmonė už vieną kvadratinį metrą prašė 3,5 tūkst. litų, dabar ši kaina nuleista iki 1,5 tūkst. litų. T. Rimkaus nuomone, pavasariop kainą įmonė greičiausiai pakels.

„Daug mums kainuoja tiek šildymas, tiek karšto vandens pašildymas, šiukšlių išvežimas. Viskas teikiama visai laiptinei, o negyvenamų butų nuostolius turime padengti mes patys“, - sakė T. Rimkus.

Pirmieji naujakuriai tokia situacija buvo patenkinti – nei kaimynų, nei triukšmo.

Kol kas gyvenimui paruošti tik vienos naujojo namo laiptinės butai. Kita dalis namo – užkonservuota. Statybininkai laukia geresnių laikų, kuomet atsigaus nekilnojamojo turto rinka.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.