Žymiausi Europos konferencijų turizmo profesionalai konsultuos lietuvius

Žymiausi Europos konferencijų turizmo profesionalai konsultuos Lietuvos svetingumo sektoriaus atstovus, kaip patraukliau pristatyti Lietuvos verslo turizmo paslaugas pirkėjams, kurie suvažiuos iš visos Europos į Vilnių vasario 13-14 dienomis, į pirmąją šiame regione rengiamą parodą-kontaktų mugę „Convene“, ieškodami naujos, dar neatrastos vietos savo verslo klientams ir konferencijoms.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-06 14:25, atnaujinta 2018-03-12 11:49

„Prieš pagrindinį renginį, vasario 12 d. vyks speciali mokomoji programa, kurioje bus išskirtinė galimybė susipažinti su naujausiomis verslo turizmo sektoriaus tendencijomis, sužinoti, kokių vietų ir tiekėjų ieško didžiausios pasaulio įmonės savo konferencijoms, suprasti, kaip galima konkurencingai pristatyti savo miestą ir kraštą“, – sako renginį organizuojančio Vilniaus turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorė Jolanta Beniulienė.

Į edukacinę programą, kuri vyks viešbučio „Radisson Blu Lietuva“ Konferencijų centre, klausytis patarimų susirinks Lietuvos viešbučių, restoranų, maitinimo, transporto, techninės įrangos, turizmo ir pramogų paslaugų, renginių organizavimo atstovai.

Apie tai, kaip klientai renkasi vietas renginiams ir kokios tendencijos vyrauja tarptautinėje konferencijų turizmo rinkoje, susirinkusiems papasakos pasaulinio lygio konferencijų verslo ekspertas, Didžiosios Britanijos įmonės „Kennedy Integrated Solutions“ ekspertas Paulas Kennedy, už savo darbą šioje srityje susilaukęs Didžiosios Britanijos Karalienės Elžbietos apdovanojimo. Viena įtakingiausių konferencijų turizmo verslo profesionalių, „CPL Events“ vykdančioji direktorė Linda Pereira iš Portugalijos dalinsis akivaizdžiais sėkmės pavyzdžiais. „Cardiff & Co“ generalinis direktorius Roger Pride kalbės apie miestų ir valstybių įvaizdžio formavimą.

Patarimais, kaip geriausia dirbti su Europos agentūromis pasidalins pasaulyje bene didžiausią patirtį turinti Carole McKellar, daugiau nei 1200 bendradarbių turinčio „HelmsBriscoe“ tinklo vykdančioji direktorė. Šia tema kalbės ir puikiai konferencijų turizmo rinkoje žinoma „Artion Events“ generalinė direktorė Valentini Amarantidou iš Graikijos

120 kompanijų iš Švedijos, Vokietijos, Prancūzijos, Jungtinės Karalystės, Rusijos, Italijos, Ispanijos, Belgijos, Portugalijos, Turkijos, Šveicarijos vasario 13-14 d. atvyksta į Vilnių, į konferencijų turizmo parodą-kontaktų mugę „CONVENE“ ieškoti vietų savo įmonių renginiams, galimų profesionalių verslo renginių organizatorių, maisto, transporto, įrangos tiekėjų ir pan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.