Pigiai, bet geras - toks interjeras atspindi kompanijos veiklą

Puiki idėja - paprastą prekių išdavimo punktą su laukimo sale paversti stilinga vieta. Būtent taip nusprendė jaunų kompanijų  „Beta.lt“ ir „Grupinis.lt“ šeimininkai. Savo naujose patalpose jie nerizikavo patys kurti jaukumą, o tik dairėsi po kitus biurus ir ieškojo architekto, kurio braižas jiems patiktų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2013, 4:30 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:04 PM

Pagrindinė šių bendrovių veikla - internete įsigytų prekių išdavimas. Tad sename pastate sostinės centre reikėjo suformuoti erdvę, kurioje tilptų žmonių minia - kartais pigiai įsigytų prekių atsiimti čia susirenka per du šimtus žmonių. Tačiau toji erdvė turėjo būti patogi bei jauki ir keliems žmonės - kartais ateina tik tiek.

„Gerą prekę galima parduoti pigiau“, - tokią kompanijos nuostatą iš bendraamžių užsakovų išgirdo 31 metų architektė Ieva Prunskaitė per pirmą jų pokalbį. Ja nusprendė vadovautis ir projektuodama interjerą. Todėl rinkosi tik natūralias ir nebrangias medžiagas. Bet originaliai atrodančias.

Pirmuoju smuiku ten griežia beržo fanera. Iš jos pagal Ievos brėžinius buvo pagamintos pertvaros, baldai, dekoratyvinės detalės. Šioje nepretenzingoje aplinkoje puikiai dera ir iš „Ikea“ atvykę šviestuvai bei kilimas.

Kuriant interjerą kartu buvo kuriamas ir „Beta.lt“ bei „Grupinis.lt“ firminis stilius. Įvertinę Ievos darbą, kompanijos vadovai pakvietė ją įrengti antrą saloną Vilniuje bei saloną Šiauliuose. Šiuo metu architektė su bendraautorėmis - seserimi Egle ir mama darbuojasi prie salono Kaune projekto.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė'12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius ir įdomiausius 2012 metų interjerus.

Lrytas.lt skaitytojai gali balsuoti už labiausiai patikusį ir išrinkti Tautos interjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.