Susipažinkite: naujoji „Swedbank“ vadovė D.Grigienė

Naująja „Swedbank“ Lietuvoje vadybos pirmininke ir administracijos vadove paskirta Dovilė Grigienė. Formaliai šias pareigas D.Grigienė pradės eiti Lietuvos bankui suteikus leidimą.

D.Grigienė „Swedbank“ pradėjo dirbti 2013 m. sausio mėnesį ir iki šiol vadovavo „Swedbank“ asmeninės bankininkystės departamentui.<br>Įmonės nuotr.
D.Grigienė „Swedbank“ pradėjo dirbti 2013 m. sausio mėnesį ir iki šiol vadovavo „Swedbank“ asmeninės bankininkystės departamentui.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:52 PM

Dovilė Grigienė turi daugiau nei 13 metų darbo bankininkystės, finansinio tarpininkavimo ir turto valdymo srityse patirtį JAV ir Baltijos šalyse. D.Grigienė „Swedbank“ pradėjo dirbti 2013 m. sausio mėnesį ir iki šiol vadovavo „Swedbank“ asmeninės bankininkystės departamentui. Ji yra baigusi finansų magistro studijas JAV.

„Labai vertinu šią suteiktą galimybę vadovauti „Swedbank, – sako Dovilė Grigienė. – Suprasdama „Swedbank“ svarbą visuomenei, jaučiu didelę atsakomybę ir norą toliau plėtoti ilgalaikius ryšius su mūsų banko klientais ir teikti jiems kokybiškas finansines paslaugas bei išlaikyti stiprų banko prekinį ženklą“.

Pasak „Swedbank“ Baltijos bankininkystės vadovės Birgitte Bonnesen, Dovilė Grigienė kildama karjeros laiptais atskleidė savo sugebėjimą sėkmingai įvertinti ir išnaudoti naujas situacijas ir galimybes.

„Dovilė išsiskiria stipriomis savybėmis – užsibrėžto tikslo įgyvendinimu, verslo ir ryšių su klietais supratimu. Esu tikra, kad Dovilė kartu su savo komanda ir toliau stiprins „Swedbank“ kaip patikimą partnerį klientams, darbuotojams ir visuomenei“, – teigia Birgitte Bonnesen.

Iki š.m. birželio mėnesio „Swedbank“ Lietuvoje vadovavo Antanas Danys, kuris priėmė sprendimą palikti banko vadovo postą. Po to valdybos pirmininko pareigas laikinai ėjo Marius Adomavičius, „Swedbank“ Lietuvoje Finansų tarnybos vadovas. Marius Adomavičius eis šias pareigas, kol Lietuvos Bankas suteiks leidimą naujajai valdybos pirmininkei.

„Swedbank“ asmeninės bankininkystės departamentui laikinai vadovaus Eimantas Viršila.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.