“Akropolis“ interneto svetainę pritaikė išmaniesiems įrenginiams

Prekybos pramogų centrai "Akropolis", atsižvelgdami į klientų poreikius ir naujas technologines galimybes, atnaujino savo interneto svetainę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2013, 1:23 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:18 AM

„Išanalizavę senos svetainės duomenis, atlikome projektavimo pakeitimus, kurie leis lankytojams lengviau ir greičiau surasti aktualią informaciją“, pasakojo "Akropolio" svetainę kūrusios interaktyvios reklamos agentūros "Ad Fingers" direktorius Kristoforas Akromas.

Svetainės dizainas atnaujintas, sekant pasaulines tendencijas, tačiau pagrindinis dėmesys skiriamas svetainės turiniui ir navigacijos paprastumui.

Svetainė, kurioje galima rasti Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos ir pramogų centrų naujienas, pritaikyta įvairiems mobiliesiems įrenginiams, todėl ją bus patogu naudoti tiek stalinių, tiek planšetinių kompiuterių bei išmaniųjų telefonų turėtojams nepriklausomai nuo gamintojo ar naudojamos operacinės sistemos.

„Ketvirtadalis visų lankytojų svetainėje www.akropolis.lt apsilanko naudodamiesi planšetėmis bei išmaniaisiais telefonais ir šis skaičius ateityje tik augs, todėl kartu su agentūra daug dėmesio skyrėme tinkamiausio sprendimo mobiliesiems įrenginiams paieškai. Kitas svarbus atnaujintos interneto svetainės privalumas – galimybė parduotuvėms operatyviai ir patogiai informuoti savo pirkėjus apie sezonų naujienas, akcijas“, teigia prekybos ir pramogų centrų "Akropolis" Nuomos departamento vadovė Virginija Semsienė.

„Vystydami sprendimą analizavome vartotojų naršymo mobiliuosiuose įrenginiuose įpročius, analizavome ieškomos informacijos prioritetus, atsižvelgėme į keliamus tikslus. Taip užtikrinome, kad puslapio lankytojai intuityviai ir minimaliomis pastangomis rastų reikiamą informaciją“, - pasakojo K.Akromas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: I. Šimonytės ir L. Kasčiūno komentarai