Nuolaidų kuponų kerai: lieknėjimo dūdelė, burtai, putlios krūtys

Papūsk stebuklingą dūdelę, ir slegiančio antsvorio, „gelbėjimosi“ ratų apie juosmenį lyg nebūta. Stebuklingą dūdelę pirkti siūlė vienas iš nuolaidų kuponų portalų. Kaip sako, tokių portalų atstovai, paklausios ir kitos lieknėjimo priemonės, taip pat žmonės noriai perka nuolaidas būrėjų salonuose. Tarp pasiūlymų, kurie nustebino nuolaidų siūlytojus, buvo ir kapinių tvarkymo paslauga, ir krūtų didinimo operacija. Neilgtrukus gali pasirodyti ir siūlymas vyrams pasididinti savo lyties organą.

Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Feb 5, 2014, 3:24 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:30 PM

Rausva plastikine dūdele, anot pardavėjo, derėtų pūsti vos dešimt minučių perdien. Šitaip pilvo raumenys stiprės, o apimtys sumažės. Viso to paslaptis – kvėpavimas degina riebalus, o drauge elastingesnis tampa skrandis.

Kvėpavimo naudos neneigtų nė vienas mokslininkas. Kaip ir greičiausiai tie 45 žmonės, įsigiję tokią dūdelę. Tačiau turbūt yra ne vienas, kuris sudvejotų tokio metodo veiksmingumu.

Pats nelabai tiki

Šį įrenginį pasiūliusio nuolaidų portalo „Kartu.lt“ projektų vadovas Artūras Mizeras neslepia pats nelabai tikintis tokiais „stebuklais“: „Tačiau pardavėjai, pristatę šią prekę, yra atsakingi, kad reklamos teiginiai atitiktų tiesą. Jie įsipareigoję ir pakeisti prekę, jei ji pasirodytų nekokybiška“.

Kaip sakė kito nuolaidų portalo „Beta.lt“ komercijos direktorė Alvydė Palaimaitė, jų portalas atsisakė siūlyti „stebuklingą“ dūdelę, mat negavo deramo pagrindimo, kad tokia priemonė veiksminga lieknėjant.

„Tai, kad portalai parduoda tokias prekes, kenkia bendram mūsų visų įvaizdžiui“, - mano ji.

Teko pačiai eiti pas būrėją

Kaip sakė A.Palaimaitė, visas prekes ar paslaugas, kurias siūlo „Beta.lt“, pirmiausia išmėgina patys darbuotojai. Net ir nuolaidą būrėjos paslaugoms. Ji pati keliavo į būrimo salonus, kai jie siūlė kuponą su nuolaida išsiburti.

„Taip, būriausi“, - šypsojosi moteris.

„Žmonės į nuolaidų portalus užsuka ieškodami ne konkretaus daikto, o pasižiūrėti, ką nauja šįryt siūlome. Tad turime juos stebinti“, - sakė A.Palaimaitė.

Kaip keistesnius pasiūlymus ji nurodė kapinių tvarkymo paslaugą, nuolaidą krūtų didinimo operacijai ar gimdymui. Portalo darbuotojai nustebo ir sulaukę siūlymo iš tiekėjų pardavinėti menstruacines taureles bei nešiojamuosius tualetus.

Šios prekės pateko ant virtualaus prekystalio.

„Tačiau nesutikome savo portale skelbti nuolaidų lemputėms ir girliandoms, kabinamoms ant automobilio ratų, ar įtaiso ant dviračio ratų, kuris skleidžia garsą“, - sakė A.Palaimaitė.

Portalo „Kartu.lt“ atstovas A.Mizeras kaip keistesnius prisiminė siūlymą su nuolaida už 5-6 tūkst. litų įsigyti sraigių auginimo verslą – mokymus ir įrangą jam plėtoti.

Žmonės yra linkę tingėti

„Žmonės yra linkę tikėti stebuklais. Ypač jei jie leidžia save pasauliui pateikti kaip geresnį. Tarkim, nueina pas būrėją, o ji išpranašauja gerą ateitį, tad tiki, kad pasiseks“, - sakė psichologas Arūnas Norkus.

Visi žinome, kaip tradiciškai tirpdyti antsvorį – tinkama maitintis ir sportuoti. Ar esame tokie tingūs, kad esame linkę kliautis priemonėmis, kurios esą leistų to pasiekti be pastangų?

„Taip. Žmogaus protas labai tingus, mes net mąstyti tingime. Jei yra būdų kažko pasiekti nededant pastangų, mes renkamės tokį būdą“, - sakė psichologas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.