Meilės dieną - pirmasis „Air Lituanica“ skrydis į Paryžių

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ Valentino dieną, vasario 14 dieną, pradėjo skrydžius į Paryžiaus Charles de Gaulle oro uostą – pirmasis orlaivis, kuriame buvo užimta 95 proc. vietų, išskrido anksti ryte. Tikimasi, jog naujasis maršrutas sustiprins bendradarbiavimą tarp Lietuvos ir Prancūzijos.

„Air Lituanica“ skaičiuoja, kad per pusę metų Paryžiaus reisu bus pervežta daugiau nei 12 tūkst. keleivių.
„Air Lituanica“ skaičiuoja, kad per pusę metų Paryžiaus reisu bus pervežta daugiau nei 12 tūkst. keleivių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-14 11:09, atnaujinta 2018-02-16 08:13

Pasak Valstybinio turizmo departamento direktorės Raimondos Balnienės, Lietuvai seniai reikėjo atgaivinti skrydžius iš antro pagal dydį Europos oro uosto į Vilnių.

„Simboliška, kad būtent Valentino dieną susisiekimas su Paryžiumi tampa patogesnis ir prieinamesnis. Šis oro uostas – vienas svarbiausių Europos aviacijos centrų, tad tai puiki žinia ne tik romantikams, bet ir turizmo verslo atstovams – Valstybinio turizmo departamento duomenimis, pernai Lietuvą aplankė 30 tūkstančių prancūzų. Jie aktyviai domisi netolimomis savaitgalio išvykomis Europoje, tad nauji tiesioginiai skrydžiai į Vilnių sustiprins mūsų pozicijas Prancūzijos turizmo rinkoje,“ – sakė R. Balnienė.

„Air Lituanica“ skrydžiai į Paryžių bus vykdomi pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais, o nuo gegužės 3 d. skrydžių dažnis didinamas iki 5 kartų per savaitę – atsiras papildomas skrydis šeštadieniais.

Lėktuvas iš Vilniaus kils anksti ryte, 6.05 val., iš Paryžiaus – 9.50 val. vietos laiku. Bilieto kaina – nuo 199 Lt į vieną pusę.

„Air Lituanica“ skaičiuoja, kad per pusę metų naujuoju maršrutu bus pervežta daugiau nei 12 tūkst. keleivių.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.