Vilniaus Ukmergės gatvėje - prekybos naujokas

Vilniaus Ukmergės gatvė jau seniai tapusi prekybos gatve. Pašilaičių, Fabijoniškių gyventojams ir tiems, kurie iš Vilniaus rieda į Panevėžio, Šiaulių ar Rygos pusę, skirta dar viena vieta apsipirkti – naujas prekybos parkas „Domus Pro“. Nors jo šeimininkai tikina neketinantys konkuruoti, akivaizdu, kad teks grumtis dėl pirkėjų – kitoje gatvės pusėje įsikūręs prekybos centras „Big“.

Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Mar 20, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:30 AM

Ketvirtadienį Vilniaus Pašilaičių mikrorajone atidarytame „Domus Pro“ duris pirkėjams atvėrė 20 parduotuvių. Dabar, kai baigtas pirmasis etapas, prekybos parkas užima beveik 7,5 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Didžiausią dalį užima „Rimi“ parduotuvė.

Iki kitų metų pirmojo ketvirčio pabaigos planuojama užbaigti ir antrojo etapo statybos darbus. Po jų „Domus Pro“ teritorija sieks 12 tūkst. kvadratinių metrų. Tuomet čia įsikurs elektronikos, namų reikmenų, apdailos priemonių parduotuvės. Planuojama, kad iš viso bus 26 parduotuvės, jose dirbs apie 200 žmonių.

„Mes nekonkuruosime, manau, tapsime traukos centru šioje Vilniaus dalyje. Esame prekybos parkas, neturime bendrų erdvių, o kaimynai – tradicinis prekybos centras. Esame orientuoti į tikslingą apsipirkimą, į šeimą, o ne į pramogas“, – kalbėjo „Domus Pro“ projekto plėtotojo „TK Development“ generalinis direktorius Rapolas Latvys.

Šis prekybos parkas turėjo iškilti dar 2009 metais. Sklypas buvo įsigytas 2007-aisiais. Tačiau planus teko atidėti dėl ekonominės krizės. Dėl jos keitėsi ir numatytas plotas – prekybos parkas turėjo būti didesnis.

Danijos investicijų bendrovės BPT, kuri investavo į šį naują prekybos parką, atstovas Tarmo Karotamas patikino, kad jie yra patenkinti šiuo nauju ir investicinę grąžą garantuojančiu objektu, kuris kelia didelį investuotojų susidomėjimą, ypač turint omenyje patrauklią jo vietą mieste – šalia būsimo vakarinio aplinkkelio.

Po „Domus Pro“ stogu jau įsikūrė 4800 kv. metrų „Rimi“ parduotuvė, kosmetikos parduotuvė „Natur.lt“, „Presto“, grožio salonas „Vizija“, „Gėlės“, „Alynas“, valyklos „Milli“, „Švara“, picerija „Charlie Pizza“, „Vilniaus juvelyrika“, „Lietuvos draudimas“, Lietuvos pašto skyrius, Petro mėsinė, „Sarma“, „Optikos pasaulis“, „Kika“, „Vinny's“, Senoji kibininė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.