„Air Lituanica“ tvarkaraštis pasipildė naujomis kryptimis

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį papildė trimis naujomis kryptimis į Švedijos ir Danijos miestus bei didina kitų savo maršrutų skrydžių dažnius. Iš Vilniaus oro uosto „Air Lituanica“ orlaiviai per savaitę kils 43 kartus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-18 11:26, atnaujinta 2018-02-14 13:13

„Mūsų strateginis tikslas – pagrindinėmis Europos kryptimis darbo reikalais keliaujantiems keleiviams sukurti visapusiškai kokybiškus skrydžius, tad skrydžių dažnis yra ypač svarbus“, – sako „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus.

„Air Lituanica“ Paryžiaus ir Miuncheno krypčių skrydžių dažnis didinimas palaipsniui. Nuo gegužės 3 d. į Paryžių bus vykdomi ne 4, bet 5 skrydžiai per savaitę, o nuo birželio 15 d. – 6 skrydžiai, kurie bus vykdomi kasdien, išskyrus šeštadieniais. Iš Vilniaus į Miuncheną nuo kovo vidurio skrydžių dažnis padidėjo nuo 4 iki 5 kartų per savaitę, nuo birželio vidurio jų didinama iki 7 kartų.

Šiuo metu „Air Lituanica“ į Estijos sostinę skraidina darbo dienomis, rytais ir vakarais – iš viso 10 skrydžių per savaitę, o nuo birželio vidurio skraidins 12 kartų per savaitę. Prahos maršruto skrydžių skaičius dar kovo pradžioje buvo padidintas iki 5 kartų per savaitę, o Berlyno – iki 6 kartų per savaitę.

Skrydžiai yra vykdomi dviem orlaiviais – 86 vietų „Embraer 175“ ir 50 vietų „CRJ 200“.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.