Paslaptingas turtuolis už „Snoro“ apartamentus pažėrė milijonus

Vilniaus senamiestyje, Gaono gatvėje, planavo įsikurti vienas pagrindinių banko „Snoras" akcininkų. Nesuskubo. Bankui bankrutavus, jie taip ir liko nebaigti įrengti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

Jul 21, 2014, 4:24 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:12 PM

Šiuo metu apartamentai jau turi naują šeimininką.

„Snoro“ bankroto administratorius užbaigė antrųjų bankui priklausiusių išskirtinių apartamentų Vilniaus senamiestyje pardavimo sandorį. 284 kv. metrų apartamentai parduoti už 3,3 mln. litų.

Tai antrasis sėkmingas pardavimo sandoris pastaraisiais mėnesiais – kiek anksčiau buvo parduoti pirmieji 200 kv. m visiškai  įrengti tame pačiame name esantys apartamentai. Už juos pirkėjas sumokėjo daugiau nei 4 mln. litų.

„Vieno brangiausių banko nekilnojamojo turto pardavimas yra naudingas kreditoriams. Nors tai išskirtinis turtas,  galintis sudominti palyginti nedidelį ratą potencialių pirkėjų, sandoriai buvo užbaigti greitai ir sėkmingai“, – sakė „Snoro“ bankroto administratorius Neilas Cooperis.

Šiuo metu pirkėjo dar ieškoma mažiausiems „Snorui“ priklausiusiems apartamentams, kurių plotas siekia 104 kv. m, o kaina viršija 1 mln. litų.

„Visi treji apartamentai yra labai aukštos kokybės, jie autentiškame, tačiau iš esmės rekonstruotame name prestižinėje Vilniaus vietoje senamiestyje. Tai pats brangiausias nekilnojamojo turto segmentas, todėl mus ypač džiugina, kad šie išskirtiniai apartamentai parduoti per gana trumpą laiką ir už aukštesnę nei vidutinė rinkos kainą“, – kalbėjo nekilnojamojo turto pardavimą vykdančios bendrovės „Colliers“ Konsultavimo ir vertinimo departamento direktorė Ramunė Aškinienė.

Į lrytas.lt pateiktus papildomus klausimus apie pirkėją - ar tai privatus asmuo, ar - juridinis, ar - užsienietis , ar ne ,-  R.Aškinienė atsakė viena fraze: Informacija yra konfidenciali". 

Paskutinius „Snoro“ apartamentus pirkėjai gali apžiūrėti ir savo pasiūlymus pateikti iki liepos 21 d., kol tęsiasi laisvas šio nekilnojamojo turto pardavimo procesas. Vėliau pateikti siūlymai bus vertinami ir, jei sąlygos tenkins Kreditorių komiteto iškeltus reikalavimus, bus nuspręsta dėl turto pardavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.