Nekokybiškos sūpynės nutrūksta - grąžinkit jas IKEA'i

Prekybos centras IKEA ragina visus pirkėjus, įsigijusius vaikiškas sūpynes „Gunggung“, nedelsiant nebeleisti vaikams jomis naudotis ir pristatyti jas į IKEA parduotuvę, kur bus grąžinti už šią prekę sumokėti pinigai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 10:35 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:14 PM

IKEA gavo pranešimų apie nelaimingus atsitikimus, kurie parodė, kad sūpynių „Gunggung“ kabinamosios detalės neatitinka IKEA kokybės reikalavimų ir kelia rimtų traumų pavojų.

„Mes kuriame gaminius, kurie skatina vaikų kūrybingumą ir natūralų fizinės veiklos poreikį. Žaisdami vaikai negalvoja apie saugumą, todėl kurdami naujus gaminius turime tai daryti už juos. Mūsų požiūris pagrįstas tuo, kad parduodame tik tokius gaminius, kuriuos patys duotume savo vaikams.

Vis dėlto kartais, net patikrinę produktus pagal jiems taikomus standartus ir teisės aktus, neišvengiame klaidų. Dėl šios priežasties priėmėme sprendimą atšaukti sūpynes  „Gunggung“ iš rinkos, kad panašūs įvykiai nesikartotų ateityje“, – teigia IKEA vaikiškų prekių grupės plėtros vadovė Cindy Andersen.

Vaikiškos sūpynės  „Gunggung“ parduodamos visose IKEA tinklo parduotuvėse nuo šių metų balandžio 1-osios.

Sūpynes galima grąžinti į IKEA parduotuvę ir atsiimti už jas sumokėtus pinigus. Norint susigrąžinti pinigus, prekės pirkimą įrodantis dokumentas (pirkimo-pardavimo kvitas) nebūtinas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.