Už kiek parduotas „Snorui“ priklausęs istorinis pastatas Rygoje?

Tarptautinė nekilnojamojo turto

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-12-11 16:52, atnaujinta 2018-01-19 09:49

Pilies gatvėje 23 esantis namas parduotas už 6,01 milijono eurų (20,75 mln. litų). Pastatą įsigijo įmonė UNISEB, pirkėjas pinigus jau pervedė „Snoro“ bankui.

Parduotas pastatas yra įsikūręs prestižinėje vietoje - Doma aikštėje. Tai yra daugiafunkcis pastatas, kuris gali būti naudojamas tiek biurams, tiek kaip viešbutis ar gyvenamasis namas. Neabejojama, kad tokioje unikalioje vietoje esantis ir iš kitų išsiskiriantis pastatas išliks išskirtinis, nepriklausomai nuo pasirinktos jo funkcijos. Naujieji pastato savininkai kol kas neatskleidžia planų, susijusių su šiuo pirkiniu.

Šis namas yra antrasis iš dviejų BAB „Snorui“ priklausiusių pastatų Rygoje. Pirmasis objektas, įsikūręs J.Dalinio gatvėje už daugiau nei 36 mln. litų buvo parduotas šių metų rugpjūčio mėnesį.

Naujausias sandoris pratęsė sėkmingą didelės vertės banko turto objektų pardavimo seriją - vasarą buvo parduoti trys prabangūs butai sostinės Senamiestyje, du pastatai Vilniuje ir dalis bankui priklausiusios tapybos darbų kolekcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?