Konkurencijos sargų kaltinimus beta.lt neigia

Konkurencijos tarybos nuomone, beta.lt vėl klaidina vartotojus. Tokią žinią išplatinusi institucija antradienį nutarė pradėti tyrimą dėl galimai klaidinančios kvepalų reklamos išpardavimų portale beta.lt.

Antradienį Konkurencijos taryba nutarė pradėti tyrimą dėl galimai klaidinančios kvepalų reklamos išpardavimų portale „beta.lt“.
Antradienį Konkurencijos taryba nutarė pradėti tyrimą dėl galimai klaidinančios kvepalų reklamos išpardavimų portale „beta.lt“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2015, 5:00 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 2:23 PM

Šis išpardavimų portalas priklauso bendrovei „Cherry Media LT“, kuri 2014 m. birželio 12 d. jau buvo bausta už vartotojus klaidinusių reklamų skleidimą.

Šiuo metu Vilniaus apygardos administracinis teismas nagrinėja bendrovės pateiktą skundą dėl Konkurencijos tarybos pernai skirtos 17 100 litų (4952 eurų) baudos pagrįstumo.

Konkurencijos taryba ne kartą yra nurodžiusi, kad reklama turi atitikti išsamumo, teisingumo ir tinkamo pateikimo kriterijus, o nurodoma palyginamoji (referencinė) kaina turi būti pagrįsta ir atitikti realias kainas.

„Cherry Media Lt“ komercijos vadovė Alvydė Palaimaitė tikino, kad pateiks Konkurencijos tarybai visus reikalingus įrodymus, kad neklaidina vartotojų.

Anot A.Palaimaitės, Konkurencijos taryba portalui išsakė priekaištų dėl esą neteisingos pirminės išparduodamų parfumerijos produktų kainos, kuri dabar yra sumažinta.

„Konkurencijos taryba priėmė sprendimą pradėti tyrimą. Tad jų teigimas, kad mes klaidiname vartotojus, neteisingas. Mes laikomės visų teisės aktų“, – sakė „Cherry Media LT“ atstovė.

Konkurencijos taryba davė laiko beta.lt portalui pateikti paaiškinimus iki šio mėnesio pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.