Keleiviai išskristi į Amsterdamą vėlavo dvi dienas iš eilės

Trečiadienį turėjusiems su oro bendrove „Air Lituanica“ skristi į Amsterdamą keleiviams teko pasinervinti. Dalis jų neišskrido iki ketvirtadienio 11 val. 38 min. Ankstų rytą, 6 val. 30 min., turėjęs pakilti orlaivis liko ant žemės – skrydį teko atidėti kelioms valandoms dėl rūko Amsterdame, o vėliau, kai gamtinės sąlygos pagerėjo, pakilti neleido techninės priežiūros specialistai. Ketvirtadienio rytą reikalai taip pat nesiklostė sklandžiai.

„Air Lituanica“ klientams teko nerimauti dėl skrydžio į Amsterdamą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Air Lituanica“ klientams teko nerimauti dėl skrydžio į Amsterdamą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 12:25 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:49 AM

Šiuo metu Vilniaus oro uoste jau baigta registracija į Amsterdamo skrydį.

Kaip paaiškino „Air Lituanica“ atstovė Sandra Meškauskaitė, trečiadienį Amsterdamo reisą teko atidėti pirmiausia dėl rūko.

„O kai jau buvome pasiruošę skristi, paaiškėjo, kad yra technikos nesklandumų. Rasti kito orlaivio nepavyko, todėl keleiviams pasiūlėme alternatyvų, kaip pasiekti Amsterdamą.

Vienas būdas – skristi per Briuselį ar Stokholmą, antras – skristi į Briuselį ir iki Amsterdamo važiuoti traukiniu, tai greičiausias būdas. Dalis keleivių pasirinko skristi ketvirtadienį“, – pasakojo S.Meškauskaitė.

Tačiau ketvirtadienio ankstų rytą, 6 val. 30 min., „Air Lituanica“ lėktuvas į Amsterdamą neišskrido – toliau sprendžiami techniniai nesklandumai.

„Air Lituanica“ surado kitą orlaivį – į Olandijos sostinę skraidins „Estonian Air“ lėktuvas.

Ketvirtadienį reikšmingai vėluoja ir „Air Lituanicos“ skrydis į Miuncheną. Orlaivis turėjo pakilti 9 val. 30 min., tačiau atidėtas iki 15 val. 15 val. 30 min. keleiviai laipinami į lėktuvą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.