„airBaltic“ jau skraidina iš Rygos į Alborgą  

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ nuo balandžio 18 dienos keleivius skraidina nauja kryptimi: Ryga – Alborgas, Danijoje. Latvijos sostinę su šiaurės Danijos uostamiesčiu sujungiantis skrydis organizuojamas kartą per savaitę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2015, 12:35 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:25 AM

„Alborgo miestas – tai trečioji „airBaltic“ skrydžių kryptis Danijoje. Iki šiol skraidinome į Kopenhagą ir Bilundą. Naujuoju maršrutu keleiviams suteikiame naują ir patogų būdą pasiekti Daniją, Latvijos sostinę ir kitus Europos miestus“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte. 

Nuo balandžio 18 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Alborgą skraidina kartą per savaitę lėktuvu „Boeing 737-300“. Šeštadieniais lėktuvas kyla į Alborgą, o sekmadienias – grįžta į Rygą. Skrydžio trukmė viena valanda ir 40 minučių, o lėktuvo bilietas į vieną pusę kainuoja nuo 69 eurų įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti bendrovės svetainėje: www.airBaltic.com.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos, o greitai pasiūlys skrydžius ir iš Baltijos pajūrio kurorto Heringsdorfe.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo