„Estonian Air“ didina skrydžių skaičių tarp Vilniaus ir Talino

Oro bendrovei „Air Lituanica“

„Estonian Air“ yra didžiausią rinkos dalį turinti oro skrydžių bendrovė Talino oro uoste.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Estonian Air“ yra didžiausią rinkos dalį turinti oro skrydžių bendrovė Talino oro uoste.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2015-05-27 11:25, atnaujinta 2017-11-26 09:13

Prie ankstesnio „Estonian Air“ skrydžių grafiko buvo pridėti rytiniai skrydžiai pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais, pranešė bendrovė.

Lėktuvų pakilimo iš Vilniaus laikas yra 8.40 val. Nuo gegužės 25 d. iki birželio 19 d. pirmadienio rytais iš Vilniaus į Taliną skris du lėktuvai 6.25 val. ir 8.40 val. Vakariniai „Estonian Air“ skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi 19.55 val. kiekvieną darbo dieną.

„Estonian Air“ yra didžiausią rinkos dalį turinti oro skrydžių bendrovė Talino oro uoste. „Estonian Air“ reguliarių maršrutų tinklas apima šias paskirties vietas: Stokholmą (Arlandos ir Bromos oro uostai), Kopenhagą, Amsterdamą, Briuselį, Oslą, Maskvą, Sankt Peterburgą, Kijevą, Vilnių ir Trondheimą. Be to, iki 2015 m. spalio bus vykdomi sezoniniai skrydžiai į Miuncheną. Nuo kovo iki spalio mėnesio paskirties vietų sąraše yra Paryžius ir Berlynas, nuo balandžio mėnesio iki spalio – Nica, Splitas ir Viena, o nuo balandžio mėnesio iki lapkričio – Milanas.

Be tiesioginių skrydžių, „Estonian Air“, bendradarbiaudama su partnerių įmonėmis, taip pat siūlo daugiau nei 280 netiesioginių skrydžių visame pasaulyje.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.