„Air Lituanica“ kolektyvas skirstosi po naujus darbus

Atostogų skrydžių bendrovės „Small Planet Airlines“ komandą papildė Simonas Bartkus, buvęs „Air Lituanica“ komercijos direktorius. Jis eis marketingo departamento vadovo pareigas ir bus atsakingas už produktų ir papildomų veiklų vystymą, keleivių patirties gerinimą ir komunikaciją.

S.Bartkus dvejus metus dirbo „Air Lituanica“ komercijos direktoriumi, prieš tai – trejus metus užėmė Tarptautinio Vilniaus oro uosto komercijos departamento direktoriaus pareigas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
S.Bartkus dvejus metus dirbo „Air Lituanica“ komercijos direktoriumi, prieš tai – trejus metus užėmė Tarptautinio Vilniaus oro uosto komercijos departamento direktoriaus pareigas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-16 16:03, atnaujinta 2017-11-22 03:08

„Small Planet Airlines“ sparčiai auga – jau šią vasarą skrydžius vykdome 18 orlaivių, taip pat plečiame veiklos geografiją – veiklos startui rengiasi mūsų padaliniai Vokietijoje ir Tailande, – sako „Small Planet Airlines“ generalinis direktorius Vytautas Kaikaris. – Tolimesnei mūsų plėtrai labai svarbus žmogiškasis kapitalas ir įvairiapusė patirtis, todėl stengiamės ne tik atrasti ir ugdyti talentus, bet ir į savo komandą pritraukti geriausius specialistus rinkoje“.

S.Bartkus dvejus metus dirbo „Air Lituanica“ komercijos direktoriumi, prieš tai – trejus metus užėmė VĮ „Tarptautinis Vilniaus oro uostas“ komercijos departamento direktoriaus pareigas. Be aviacinės patirties, S.Bartkus taip pat buvo „Statoil“ marketingo vadovu Lietuvoje, o pastaruosius penkerius metus yra išrenkamas Lietuvos Marketingo Asociacijos (LiMA) valdybos pirmininku.

„Mane žavi „Small Planet Airlines“ rezultatai ir ambicijos, todėl džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie jauno, veržlaus ir įdomaus kolektyvo, kur galėsiu derinti savo marketingo bei aviacijos patirtį“, – sako naujasis „Small Planet Airlines“ marketingo departamento vadovas S. Bartkus.

Vasario mėnesį prie „Small Planet Airlines“ vadovų komandos prisijungė ilgametę patirtį aviacijos srityje turintis Erich Ceru, „Formulės-1“ daugkartiniam čempionui Niki Laudai padėjęs išplėtoti skrydžių bendrovės „FlyNiki“ veiklą. Kovo mėnesį bendrovė pranešė investuojanti į jaunų pilotų rengimą bendradarbiaujant su Vilniaus Gedimino technikos universitetu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.