„Wizz Air“ ambasadorėmis tapo dvi lietuvaitės

Mažų sąnaudų skrydžių bendrovė „Wizz Air“ turi naujus ambasadorius. Lietuvaitės Ilona Krol ir Sandra Siniavskaja dvejus metus atstovaus ne tik šiai avialinijų kompanijai, tačiau kartu reprezentuos ir Lietuvą.

„Wizz Air“ ambasadorės Ilona ir Sandra.
„Wizz Air“ ambasadorės Ilona ir Sandra.
„Wizz Air“ ambasadorė I.Krol.
„Wizz Air“ ambasadorė I.Krol.
„Wizz Air“ ambasadorė Sandra Siniavskaja.
„Wizz Air“ ambasadorė Sandra Siniavskaja.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 7, 2015, 10:07 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:05 PM

Renkant ambasadorius buvo balsuojama internetu – jie buvo atrinkti iš 39 kandidatų. Balsuodami savo nuomonę išreiškė daugiau nei 69 tūkst. žmonių.

„Wizz Air“ ambasadoriai – tai išskirtiniai profesionalai. Jie garantuoja, kad keleiviai bus aptarnauti ypač kokybiškai bei dėmesingai.

Ambasadorių komandą sudaro 24 orlaivio įgulos nariai, kuriuos kaip geriausius iš geriausių išrinko keleiviai.

Anot „Wizz Air“ korporatyvinių reikalų vadovo Owaino Joneso, šie ambasadoriai atstovauja „Wizz Air“ prekės ženklui ir vertybėms, dalyvauja žiniasklaidos ir labdaros renginiuose visame regione.

Lietuvoje tarptautinio konkurso nugalėtojomis tapusios vilnietės I.Krol (21 m.) ir S.Siniavskaja (26 m.) „Wizz Air“ bendrovei ir visam mažų sąnaudų skrydžių tinklui atstovaus 38-ose šalyse.

Nauji ambasadoriai atliks ne tik savo nuolatines orlaivių įgulos narių pareigas, bet ir sieks visuomenei plačiau pristatyti savo darbą: atstovaus kolegoms ir apie skrydžių palydovo kasdienybę pasakos žiniasklaidai, mokykloms ar kitomis institucijomis.

„Tapusi orlaivių įgulos nare išpildžiau savo vaikystės svajonę, tad dabar esu pasirengusi priimti kitą iššūkį ir tapti Lietuvos, „Wizz Air“ ir šios profesijos atstove“, – sakė I.Krol.

„Nuo tos akimirkos, kai pirmą kartą įžengiau į lėktuvą, tiesiog įsimylėjau aviaciją. Labai tikiuosi, kad įkvėpsiu ir visus kitus, kurie nors kartą pagalvojo apie prisijungimą prie šios įdomios industrijos“, – mintimis dalijosi S.Siniavskaja.

Visų „Wizz Air“ ambasadorių karjerą galima sekti bendrovės socialinės medijos kanaluose ar patiems asmeniškai pamatyti skrydžių metu.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.