Pagaliau: „Wizz Air“ skraidins iš Palangos

Mažų kainų skrydžių bendrovė „Wizz Air“ nuo ateinančių metų kovo 23 d. pradeda skrydžius iš Palangos į Londono Lutono oro uostą. Tarp Lietuvos vasaros sostine tituluojamos Palangos ir Londono Lutono oro uosto skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – pirmadieniais ir penktadieniais. 

Apie tai, kad „Wizz Air“ gali pradėti skraidyti iš Palangos, kalbama jau keleri metai.<br>„Wizz air“ nuotr.
Apie tai, kad „Wizz Air“ gali pradėti skraidyti iš Palangos, kalbama jau keleri metai.<br>„Wizz air“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2015, 9:36 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 5:21 PM

Apie tai, kad „Wizz Air“ gali pradėti skraidyti iš Palangos, kalbama jau keleri metai.

„Tikime, kad tai bus puiki proga vietiniam turizmo sektoriui pritraukti lankytojus iš Jungtinės Karalystės, kviečiant aplankyti populiarų lietuvių pajūrio kurortą prie Baltijos jūros“, – sako „Wizz Air“ atstovas Danielis de Carvalho.

Naujieji skrydžiai iš Palangos – tai jau 25–asis avialinijų maršrutas iš Lietuvos. Planuojama, kad per metus šiuo maršrutu keliaus 37 tūkst. žmonių.

Teigiama, kad naujasis „Wizz Air“ maršrutas bus naudingas ir visai Vakarų Lietuvai, įskaitant ir trečią pagal dydį šalies miestą – Klaipėdą: keleiviai galės naudotis oro transportu be būtinybės keliauti į Vilnių ar Rygą.

Bilietais iš Palangos naujausia „Wizz Air“ kryptimi jau prekiaujama. Juos įsigyti galima wizzair.com svetainėje, mobilioje svetainės versijoje ar mobilioje aplikacijoje. Bilietų kainos prasideda nuo 29,99  euro.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.