Londonas šurmuliuoja: atsidaro nudistų restoranas

Londone netrukus ketinama atidaryti labai neįprastą restoraną, kurio lankytojai galės būti visiškai nuogi. Įstaiga, kurios pavadinimas „Bunyadi“, atsidarys jau birželį. Restorano koncepcija leidžia lankytojams mėgautis natūralumu, tiek kalbant apie maistą, tiek apie interjerą, kurį kuriant buvo panaudotos tik natūralios medžiagos, rašoma restorano internetinėje svetainėje.

Valgoma bus žvakių šviesoje, sėdint prie medinių baldų, o stalelius skirs pertvaros iš bambukų.<br>Restorano internetinės svetainės nuotr.
Valgoma bus žvakių šviesoje, sėdint prie medinių baldų, o stalelius skirs pertvaros iš bambukų.<br>Restorano internetinės svetainės nuotr.
Restorano maketas.<br>Restorano internetinės svetainės nuotr.
Restorano maketas.<br>Restorano internetinės svetainės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 24, 2016, 10:10 PM, atnaujinta May 27, 2017, 6:42 PM

Įstaiga priklauso bendrovei „Lollipop“, kuri seniau jau atidarė kokteilių barą, kuriame patiekiami molekuliniai kokteiliai. Dabar jie siūlo klientams patirti „tikrąjį išsilaisvinimą“, kadangi restorane nebus nei elektros, nei dujų, nei mobiliųjų telefonų.

Lankytojams bus pasiūlytas vegetariškas ir įprastas meniu, visi patiekalai bus gaminami ant laužo, o maistas bus patiekiamas moliniuose induose. Bus valgoma žvakių šviesoje, sėdint prie medinių baldų, o stalelius skirs pertvaros iš bambukų.

Restorane bus dvi salės, viena bus skirta visiškai nuogiems lankytojams, o kita – kuklesniems, nenorintiems skirtis su drabužiais. Pirmiesiems savininkai žada pasiūlyti persirengimo kambarius su spintelėmis ir chalatais. Fotografuoti restorane griežtai draudžiama.

Restoranas dirbs tik tris vasaros mėnesius. Beje, dėl restorano jau kilo didelis sujudimas. Norinčių aplankyti įstaigą skaičius auga kas valandą. Restorano sudarytoje eilėje šiuo metu laukia jau 10 tūkst. žmonių.

Parengė Kristina Rancaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.