Vokiečių leidimas kilti – likus parai iki skrydžio iš Brėmeno

Atostogų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ vasaros sezoną pasitinka rankose turėdama Vokietijos oro vežėjo pažymėjimą (angl. AOC – air operator certificate). Tai – trečioji „Small Planet Airlines“ turima licencija. Bendrovė taip pat veikia Lietuvoje ir Lenkijoje.

„Small Planet Airlines“ orlaivis.<br>Organizatorių nuotr.
„Small Planet Airlines“ orlaivis.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2016, 2:41 PM, atnaujinta May 25, 2017, 7:51 AM

„Nuo pat „Small Planet Airlines GmbH“ įkūrimo Vokietijoje siekėme gauti oro vežėjo pažymėjimą ir vykdyti skrydžius su Vokietijoje registruotais orlaiviais iš pagrindinių bei regioninių šalies oro uostų.

Džiugu, kad šį strategiškai svarbų žingsnį pavyko įgyvendinti tiksliai laiku – pažymėjimą gavome likus dienai iki pirmojo mūsų skrydžio iš Brėmeno“, – sako „Small Planet Airlines“ direktorius Vytautas Kaikaris.

„Small Planet Airlines GmbH“ skrydžius vykdys iš dviejų bazių Vokietijoje – Brėmeno ir Paderborno. Bendrovės orlaivių parką sudarys du „Airbus A320“ orlaiviai.

Iš Vokietijos oro uostų populiariausiomis atostogų kryptimis „Small Planet Airlines“ skris kartu su dviem didžiausiais šalies kelionių organizatoriais – „Thomas Cook“ ir „TUI Deutschland“. Iš viso šių metų vasaros sezoną planuojama įgyvendinti apie 800 skrydžių.

Pagal susitarimą su „Thomas Cook“ per vasaros sezoną „Small Planet Airlines“ perveš daugiau nei 100 000 keleivių ir įvykdys apie 460 skrydžių. Keleiviai bus skraidinami į Viduržemio jūros kurortus, daugiausiai – Maljorką Ispanijoje. Kartu su „TUI Deutschland“ planuojama įgyvendinti 14 skrydžių per savaitę – „Small Planet Airlines“ veš į Rodą, Heraklioną, Kosą, Menorką ir Burgasą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.