Palangos oro uoste – dar dvi naujos aviakompanijos

Nuo sekmadienio Palangos oro

„Belavia“ į Minską skraidins vieną kartą – sekmadieniais.<br>V.Balkūno nuotr.
„Belavia“ į Minską skraidins vieną kartą – sekmadieniais.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2016, 1:52 PM, atnaujinta May 21, 2017, 5:34 AM

„Ukraine International Airlines“ keleivius į Kijevą skraidins du kartus per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais, o „Belavia“ į Minską – vieną kartą, sekmadieniais.

„Naujosios slaviškos kryptys turėtų pagyvinti atvykstamąjį turizmą Klaipėdos regione ir padėti Baltarusijos ir Ukrainos gyventojams atrasti Lietuvos pajūrį. Tuo pačiu naujosios aviakompanijos siūlo platų krypčių tinklą ir jungiamuosius skrydžius tiek į Europos, tiek į Azijos, tiek į JAV miestus,“ – sakė Palangos oro uosto direktorius Marius Gelžinis.

Abu maršrutai bus vykdomi vasaros sezono metu – „Belavia“ į Palangą skraidins iki rugsėjo 4 d., o „Ukraine International Airlines“ – iki rugsėjo 21 d.

Šiemet Palangos oro uostas gerina visus keleivių skaičiaus rekordus – gegužės mėnesio duomenimis, per metus besirenkančiųjų šiuos oro vartus savo kelionei padaugėjo nuo 10,7 tūkst. iki 21,2 tūkst. – t.y. 98 proc., arba beveik dvigubai.

Taip pat per metus čia daugiau nei dvigubai išaugo veiklą vykdančių aviakompanijų skaičius – 2015 m. į Palangą skraidė 4 oro linijos, dabar jų yra 9.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.