Nepelnytai nuvertinti darbai, kurie atneša didžiulius pinigus

Kartais, kai ruošiamės keisti darbą, net nesvarstome tam tikrų gautų darbo pasiūlymų manydami, kad tai tikrai ne mums. Tačiau jei pasižiūrėsime atidžiau, pamatysime, kad kartais pakeistas darbas gali atnešti ne tik didelį džiaugsmą, bet ir nemažus pinigus.

Dar vienas nemažą atlygį užtikrinantis darbas – kompiuterinių sistemų analitiko. Šis darbas puikuojasi aštuntoje sąrašo vietoje, darbuotojai per metus vidutiniškai čia gali uždirbti iki 86 tūkst. dolerių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Dar vienas nemažą atlygį užtikrinantis darbas – kompiuterinių sistemų analitiko. Šis darbas puikuojasi aštuntoje sąrašo vietoje, darbuotojai per metus vidutiniškai čia gali uždirbti iki 86 tūkst. dolerių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Medicinos technologai per metus gali uždirbti apie 51 tūkst. dolerių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Medicinos technologai per metus gali uždirbti apie 51 tūkst. dolerių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 24, 2016, 10:57 AM, atnaujinta May 12, 2017, 3:48 AM

Darbo ir karjeros informacinė svetainė CareerCast.com sudarė sąrašą darbų, kurie 2016 metais laikomi visiškai nuvertintais. Įmonė kasmet sudaro ir geriausių darbo vietų reitingus, kur poziciją sąraše lemia gaunamas atlyginimas ir atitinkamas streso lygis darbe.

Jei kada svajojote dirbti medicinos srityje, tačiau nenorėjote tiek ilgai mokytis ir išleisti krūvos pinigų, turime puikią naujieną. CareerCast.com nuvertintų darbų sąraše penkta puikuojasi medicinos ultragarsinių tyrimų specialisto pozicija.

Norite tikėkite, norite ne, tačiau šis darbas net nereikalauja medicinos bakalauro studijų diplomo, o specialistas per metus gali uždirbti beveik 64 tūkst. dolerių.

Kiti du labai nuvertinti darbai šiame sąraše taip pat yra susiję su medicina. Tai dietologo ir medicinos technologo darbai. Tačiau šie darbai pasiekiami tik tiems, kurie turi medicinos bakalauro studijų diplomą. Dietologai, remiantis CareerCast.com duomenimis, per metus gali uždirbti apie 58 tūkst. dolerių, o medicinos technologai – apie 51 tūkst. dolerių. Abi darbo pozicijos puikuojasi ir geriausių 2016 metų darbų sąrašo trisdešimtuke.

Tiems, kurie nori turėti kiek daugiau pinigų, šiame sąraše yra dar keletas nuvertintų darbų, kurie leidžia uždirbti net iki 86 tūkst. dolerių.

Štai aplinkos inžinierius turėtų būti bent šiek tiek susipažinęs su aplinkos inžinerijos arba panašiais mokslais. Mokslai gali būti susiję ir su chemijos ar biologijos inžinerija. Taigi, jeigu esate baigę ką nors panašaus, galite uždirbti net 85 tūkst. dolerių per metus.

Dar vienas nemažą atlygį užtikrinantis darbas – kompiuterinių sistemų analitiko. Šis darbas puikuojasi aštuntoje sąrašo vietoje, o darbuotojai per metus vidutiniškai gali uždirbti iki 86 tūkst. dolerių.

Juk nieko tokio kiekvieną dieną domėtis kompiuterinėmis sistemomis, nes ir taip daug laiko praleidžiame naudodamiesi išmaniaisiais įrenginiais.

Parengė Raminta Rakauskė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.