„Teo“ ir „Omnitel“ kaupiasi didžiosioms permainoms

Susijungimo procedūroms einant į pabaigą, kompanijos „Teo“ ir „Omnitel“ ruošiasi dar vienam svarbiam žingsniui – kraustymuisi į naujas patalpas. Tiesa, tai užtruks ilgiau, mat jų nusižiūrėtų patalpų statybos dar nepradėtos.

Susijungimo procedūroms einant į pabaigą, kompanijos „Teo“ ir „Omnitel“ ruošiasi dar vienam svarbiam žingsniui – kraustymuisi į naujas patalpas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Susijungimo procedūroms einant į pabaigą, kompanijos „Teo“ ir „Omnitel“ ruošiasi dar vienam svarbiam žingsniui – kraustymuisi į naujas patalpas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2016, 1:22 PM, atnaujinta May 10, 2017, 11:19 AM

„Esame finišo tiesiojoje, manau, kad iki metų pabaigos turėsime sprendimą, – sakė „Teo“ ir „Omnitel“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas. – Turime porą variantų, su kuriais dabar gana intensyviai deramės. Dėl tos priežasties nenorėčiau to labai detalizuoti, kadangi dabar yra jautrus momentas. Bet kuriuo atveju, tai bus naujas pastatas.“

Šiuo metu įmonių centrinis biuras įsikūręs Vilniaus verslo centre „3 burės“. Kadangi svarstomi variantai dar nepradėti statyti, K.Šliužas pabrėžė, kad kraustytis iš esamų patalpų įmonės neskubės.

Naują pastatą „Teo“ ir „Omnitel“ renkasi todėl, kad šiuo metu Vilniuje nėra laisvų patalpų, kurios atitiktų įmonių reikalavimus. Pagrindinis jų – didelis plotas, kad viename aukšte tilptų kuo daugiau darbuotojų ir jiems nereikėtų kolegų ieškoti skirtinguose aukštuose ar net pastatuose, kaip yra šiuo metu.

Apie planuojamą susijungimą „Teo“ ir „Omnitel“ paskelbė lygiai prieš metus. K.Šliužas užsiminė, kad šiuo metu reikiamos procedūros jau eina į pabaigą ir likusius formalumus tikimasi užbaigti ateinančiais metais.

„Tai, ką mes, vadovybė, turėjome padaryti iš savo pusės, mes tai jau padarėme. Dabar iš esmės visi formalūs klausimai yra atsakyti, visi žingsniai praeiti. Vakar turėjome valdybos susirinkimą, juos informavome apie tai. Dabar iš esmės lauksime sprendimų iš jų pusės, kadangi sekantis logiškas žingsnis – valdybos ir akcininkų sprendimas tokiems žingsniams. Kamuolys jų pusėje. Kitų formalių dalykų, kurie trukdytų tolesniems žingsniams, nematome“, – sakė K.Šliužas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.