George'o Michaelo turtas – 123 milijonai. Kam jie atiteks?

Nors George'as Michaelas garsėjo savo dosnumu ir labdaringa veikla, per savo gyvenimą vyras sukaupė nemažai turto. 105 milijonus svarų (apie 123 milijonus eurų), likusius po atlikėjo mirties, pasidalins įžymybės krikštasūniai, rašo „Mirror“.

Atlikėjas galėjo sau leisti išlaidauti – per savo karjerą jis dalyvavo daugybėje turų bei pardavė daugiau kaip 100 milijonų albumų.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Atlikėjas galėjo sau leisti išlaidauti – per savo karjerą jis dalyvavo daugybėje turų bei pardavė daugiau kaip 100 milijonų albumų.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-27 17:35, atnaujinta 2018-02-09 20:33

Atlikėjas vaikų neturėjo, tad prognozuojama, kad George'o Michaelo turtą išsidalins jo krikštasūniai, tarp kurių – nemažai įžymybių.

Dalis G.Michaelio turto turėtų atitekti Martino Kempo, su kuriuo atlikėjas įkūrė grupę „Wham!“ vaikams Romanui ir Harley, kurių krikštatėvis jis buvo.

Pinigų turėtų nubyrėti ir su grupe „Spice girls“ išgarsėjusios Geri Halliwell dukrai Bluebellei, nors po skyrybų oficialiu jos krikštatėviu tapo ne G.Michaelas, o jo buvęs mylimasis Kenny Gossas.

G.Michaelas taip pat yra savo pusbrolio dviejų vaikų krikštatėvis. Dalį savo turto jis turėtų palikti ir savo seserims bei vaikinui Fadi Fawazui.

Turtai, kuriuos per savo gyvenimą sukaupė G.Michaelas, apima 5 milijonų svarų vertės namą Anglijos mieste Oksfordšyre, 8 milijonų svarų vertės rūmus Londone, 2,5 milijono vertės butą Los Andžele ir 3,5 milijono svarų vertės paplūdimio namus Sidnėjuje.

Kartu su savo buvusiu vaikinu G.Michaelas daug investavo į meną ir negailėjo pinigų tokiems šiuolaikinio meno kūrėjams kaip Banksy, Damienui Hirstui ir Tracey Emin. 2007 metais atlikėjas už 3,5 milijono svarų nusipirko Damieno Hirsto stiklo akvariumą, kuriame buvo įrėmintas juodas veršelis.

Tiesa, atlikėjas galėjo sau leisti išlaidauti – per savo karjerą jis dalyvavo daugybėje turų bei pardavė daugiau kaip 100 milijonų albumų. G.Michaelas nevengė ir nedidelių, tačiau labai brangių pasirodymų.

Kalbama, kad Rusijos milijonierius Vladimiras Potaninas 2006 metais už koncertą savo namuose Maskvoje G.Michaelui sumokėjo 1,78 milijono svarų, o „Top Shop“ vadovas Philipas Greenas už pasirodymą savo gimtadienį atlikėjui paklojo 1,5 milijono svarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.