Internetą užkariauja olandų vilionės Donaldui Trumpui – pabandykite nesijuokti

Nyderlandai puikiai supranta, kad nuo šiol pirmoje vietoje bus Amerika, bet gal olandai gali būti antroje?
Nyderlandai puikiai supranta, kad nuo šiol pirmoje vietoje bus Amerika, bet gal olandai gali būti antroje?
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-24 10:32, atnaujinta 2017-04-11 14:24

Nors didžioji dalis Europos atvirai ar puse lūpų kalba apie Donaldo Trumpo požiūrį „Amerika pirmoje vietoje“, Nyderlandai džiaugiasi radę aukso viduriuką: „Olandai antri“, rašo „Adweek“.

Internete plinta vaizdo reportažas, sukurtas satyrinės Nyderlandų naujienų laidos „Zondag met Lubach“, kuri nusprendė į D.Trumpą kreiptis taip, kaip jis pats yra įpratęs kalbėti.

Vaizdo įraše pasakotojas šneka paprastais sakiniais, bandydamas pamėgdžioti D.Trumpo kalbėseną. „Tai bus puikus vaizdo įrašas, jis bus tiesiog fantastiškas“, – vilioja pranešėjas.

Geriausia kalba, geriausias ponių parkas, geriausios pramogos – D.Trumpas tuo tiesiog privalo susidomėti. Jei ne, olandai turi dar vieną pasiūlymą: „Mes turime neįgalią parlamento narę, iš kurios galėtumėte šaipytis. Jūs puikiai ją pamėgdžiotumėte“, – kalbama įraše.

„Mes pastatėme užtvanką. Tai siena, sauganti mus nuo vandens iš Meksikos. Mes net pastatėme vandenyną – visą vandenyną tarp mūsų ir Meksikos“, – iš D.Trumpo planų atsiverti nuo Meksikos siena juokiamasi vaizdo įraše.

Dar maža? Nyderlandai giriasi tuo, kad turi pačią geriausią mokesčių vengimo sistemą, „kokią tik yra sukūręs dievas“: „Tu turi pasakyti savo vaikams, kad visus tavo, oj atsiprašau, visus savo pinigus laikytų pas mus. Čia nemokėsite jokių mokesčių, nulį, tai neįtikėtina“.

Nors vaizdo įraše aiškiai juokiamasi iš D.Trumpo, olandai nepraleidžia progos pasišaipyti ir iš savęs ir, žinoma, kaimynų – ispanų, danų bei vokiečių.

Nyderlandai puikiai supranta, kad nuo šiol pirmoje vietoje bus Amerika, bet gal olandai gali būti antroje?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.