7 šalys, 7 dienos, 125 eurai – įrodė, kad tokios atostogos įmanomos

Dubline gyvenantis Kymannas Poweris per savaitę aplankė Belgiją, Vokietiją, Italiją, Prancūziją, Portugaliją, Ispaniją ir Nyderlandus. Ir visą tai jis padarė už mažiau nei 125 eurus, rašo „Dublin Live“.

Savaitės kelionė vaikinui atsiėjo mažiau nei 125 eurus.<br>ViDA Press nuotr.
Savaitės kelionė vaikinui atsiėjo mažiau nei 125 eurus.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2017, 11:59 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:52 AM

Savaitės atostogos vaikinui atsiėjo lygiai 124 eurus ir 56 centus.

„Prieš kelis mėnesius pigių skrydžių kompanijos „Ryanair“ svetainėje atradau skiltį, kurioje galima surasti pigiausius skrydžius iš kiekvieno oro uosto“, – apie tai, kaip viskas prasidėjo, pasakojo K.Poweris.

Vaikinas išsiaiškino, kad iš Dublino už mažiausią sumą galima nuskristi į Briuselį. Bilietą tokiam skrydžiui galima nusipirkti už 15 eurų.

„Tuomet dariau tą patį – ieškojau, koks yra pigiausias skrydis iš Briuselio. Už 8 eurus nusipirkau bilietą į Hamburgą“, – pasakojo vaikinas.

Toliau – pigaus skrydžio iš Hamburgo paieškos. Taip kelias valandas paklaidžiojęs, K.Poweris sudėliojo visą savo kelionę.

„Padariau tai, kad savo draugams parodyčiau, jog visuomet galima rasti gerų pasiūlymų. Rašau kelionių tinklaraštį ir iš žmonių nuolat girdžiu, kad jie negali keliauti, nes tai per brangu“, – pasakojo vaikinas.

Savaitės kelionė jam atsiėjo mažiau nei 125 eurus. Ilgai vienoje šalyje K.Poweris neužsibuvo, tačiau sakė, kad jei savo eksperimentą kartotų, tikriausiai kiekviename mieste praleistų bent kelias dienas.

Paklaustas, kokį patarimą vaikinas duotų tiems, kurie ieško pigių kelionių, jis sakė: „Jei nori rasti pigiausių pasiūlymų, tereikia pasiknaisioti – visada galima kažką rasti. Yra daugybė programėlių ir puslapių, leidžiančių rasti pigius lėktuvų, traukinių ar kitokius bilietus“.

K.Poweris tiki, kad tikriausiai atostogas suplanuoti būtų galima ir dar pigiau, nei tai padarė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.