„Barbora“ ateina į Kauną

Internetinės parduotuvės „Barbora“ planuose – verslo plėtra, mat jau nuo balandžio mėnesio parduotuvė veiklą pradeda dar viename Lietuvos didmiestyje – Kaune.

Internetinė parduotuvė „Barbora“ planuoja plėsti savo veiklą ir nuo balandžio mėnesio pradėti veiklą Kaune.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Internetinė parduotuvė „Barbora“ planuoja plėsti savo veiklą ir nuo balandžio mėnesio pradėti veiklą Kaune.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 3:02 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 7:19 AM

„Barbora“ prekiauja maisto bei kasdienėmis prekėmis, o iki šiol  prekes pristatė Vilniuje, dalyje Vilniaus rajono ir Trakuose. Nuo balandžio mėnesio “Barboros“ paslaugomis naudotis galės ir kauniečiai.

„Mūsų veiklos strategija numato, kad palaipsniui plėsimės kituose miestuose. Pradėjome Vilniuje, kur sukūrėme bei išbandėme visą veiklos modelį ir stengėmės pasiekti maksimalaus patogumo klientams bei efektyvumo. Dabar esame pasirengę šį modelį pritaikyti kitose rinkose. Manau, esame subrendę palaipsniui didinti veiklos mąstą. Know how, kuris sudaro didelę kaštų dalį, jau esame sukūrę, tad plėtra į naujas rinkas reikalaus sąlyginai mažesnių investicijų“, – pasakojo bendrovės „Barbora“ direktorius Tomas Kibildis.

Kaunas antrajam „Barboros“ žingsniui buvo pasirinktas dėl kelių priežasčių – tai antras didžiausias Lietuvos miestas, kuris pastaraisiais metais labai sparčiai vystosi. Be to aplink jį, Kauno rajone, yra nemažai mažesnių miestų, kuriuose ateityje taip pat planuojama teikti „Barboros“ paslaugą.

„Kiekvienas miestas yra skirtingas, turintis savo specifiką, tad suprantame, kad veiklos modelį, kuris veikia Vilniuje, kitur gali tekti šiek tiek adaptuoti. Todėl pirmoji mūsų užduotis bus įvertinti tai, kaip sekasi Kaune, patobulinti tai, ką reikia gerinti ir tada jau galėsime galvoti apie kitus žingsnius. Tolesnis žingsnis, kurį svarstysime plėtrai Lietuvoje, bus Klaipėda“, – kalbėjo T.Kibildis. 

Veiklą Kaune „Barbora“ planuoja pradėti balandžio mėnesį. Iki metų pabaigos planuojama į paslaugos teikimą Kaune investuoti daugiau nei 400 000 eurų. Didelę dalį šių lėšų sudarys investicijos į specialiai maisto vežimui pritaikyto autotransporto parko plėtrą. Kaune iki metų pabaigos planuojama sukurti 75 naujas darbo vietas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.