Verslininkas jaučiasi apmautas: paslaugos teikėjas dingo lyg į vandenį

Sporto papildais elektroninėje parduotuvėje prekiavęs Kęstas Breitmozeris – pasipiktinęs, mat iš programuotojo užsisakė svetainės atnaujinimo paslaugas, tačiau, švelniai tariant, liko ant ledo. Anot jo, programuotojas, turėjęs atlikti darbus, gavęs užmokestį dingo kaip į vandenį. 

 Anot užsakovo, programuotojas, turėjęs atlikti darbus, gavęs užmokestį dingo kaip į vandenį. <br> 123rf.com nuotr.
 Anot užsakovo, programuotojas, turėjęs atlikti darbus, gavęs užmokestį dingo kaip į vandenį. <br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 6:46 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 10:53 AM

„Turėjau veikiančią elektroninę parduotuvę, bet norėjau pakeisti jos dizainą, todėl susiradau programuotoją, kuris tai daro, tiksliau, jis pats mane susirado, parašė žinutę į „Facebook“ ir pasiūlė savo paslaugas“, – apie tai, kaip susirado interneto svetaines kuriantį žmogų pasakojo K.Breitmozeris. 

Pasak užsakovo, tada vyrai susitarė, kad programuotojas atnaujins elektroninės parduotuvės dizainą ir sutvarkys puslapį: „Sumokėjau pinigus į priekį ir laukiau, kol turėsiu naująjį dizainą, tačiau jau laukiu daugiau nei puse metų, nuo praėjusių metų spalio. Ne gana to, jis man sugadino ir veikusią elektroninę parduotuvę“, – piktinosi vyras. 

Už svetainės dizainą, tada K.Breitmozeris, sakė sumokėjęs 60 dolerių, o po to, dar 90 eurų buvo įkainotas programuotojo darbas, tačiau vyrai sutarė atsiskaityti kitaip – prekėmis, tiksliau, sporto papildais.

Tiesa, jokia paslaugos gavimo sutartis tada pasirašyta nebuvo: „Aš nepasirašiau jokios sutarties, nes galvojau, kad čia rimtas vyras, sutvarkys viską kaip priklauso, bet iš pasitikėjimo štai kas išėjo. Buvau girdėjęs daug atvejų, kad apgauna, bet negalvojau, kad ir man taip nutiks“, – su nusivylimu aiškino K.Breitmozeris. 

Anot jo, šiandien situacija tokia, kad darbas nepadarytas, nekalbant apie tai, kas buvo sugadinta. 

„Vis bandau susisiekti su juo, bet žinutes ir visą kitą jis visiškai ignoruoja, o apie žalos atlyginimą net nenori girdėti. Negaliu tylėti, nes turbūt aš ne vienas toks, lai kiti nepapuola į šiuos spąstus“, – kalbėjo vyras, pridurdamas, kad į teismą ir kitas instancijas visgi nesikreips, pasak jo, suma ne tokia jau didelė, kad reikėtų pradėti teismo procesus. 

Susisiekus su programuotoju, šis teigė, kad šioje vietoje, ko gero, įvyko paprasčiausias nesusikalbėjimas. 

„Dizainą jis pirko ne iš manęs, o pats asmeniškai iš kitur.  Mano svetainės kūrimo darbas buvo atliktas už tiek, kiek buvo verti papildai, dėl kurių susitarėme. Paskui jis jau norėjo viską patobulinti, atnaujinti . Manau, kad čia įvyko paprasčiausias nesusikalbėjimas“, – situaciją komentavo programuotojas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.