Dabar verslą Lietuvoje parduoti paprasčiau nei prieš penkerius metus

Per pastaruosius keletą metų Lietuvoje išpopuliarėjo verslo skelbimų tinklalapiai, kuriuose ne tik parduodami, perkami įvairūs verslai, bet ieškoma verslo idėjų arba atvirkščiai – finansavimo jų įgyvendinimui.

Per pastaruosius keletą metų Lietuvoje išpopuliarėjo verslo skelbimų tinklalapiai, kuriuose ne tik parduodami, perkami įvairūs verslai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Per pastaruosius keletą metų Lietuvoje išpopuliarėjo verslo skelbimų tinklalapiai, kuriuose ne tik parduodami, perkami įvairūs verslai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 10:43 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 10:52 AM

Tokiuose tinklalapiuose dažniausiai parduodami ir įsigyjami vidutiniai ir smulkūs verslai: restoranai, kavinės, automobilių plovyklos, kaimo turizmo sodybos ir panašiai. Taip pat prekybos, baldų gamybos įmonės, įvairūs interneto projektai.

Tinklalapį VersloSkelbimai.lt valdančios bendrovės „Svetainė verslui“ savininkas Sigitas Sragauskas sako, kad idėja sukurti verslo skelbimų puslapį kilo prieš penkerius metus. Tuomet jis norėjo parduoti vieną iš savo verslų, tačiau tuo metu nebuvo nė vieno lietuviško specializuoto puslapio, kur tai būtų buvę galima padaryti.

„Tuo metu jau buvo ir nekilnojamojo turto, ir automobilių, ir vaikus auginantiems tėvams skirti specializuoti skelbimų portalai. O jei jau parduodu verslą kažkodėl būdavo galvojama, kad tai galima daryti tik bendraujant asmeniškai ir skleidžiant informaciją iš lūpų į lūpas. Nutarėme pabandyti pakeisti situaciją šioje srityje ir padaryti verslo pardavimą lengvesnį ir paprastesnį. Buvome pirmieji atidarę tokio pobūdžio svetainę, skirtą Lietuvos rinkai, dabar jų yra jau keletas ir jos kasdien sulaukia naujų verslo skelbimų bei naujų lankytojų“, – pasakojo S. Sragauskas.

Šiuo metu svetainėje galima rasti kelis šimtus aktyvių verslo ir su verslu susijusių skelbimų. Skelbimai priimami nemokamai.

„Esame patenkinti tuo, ką nuveikėme per penkerius metus – portalas savo srityje yra tarp lyderių. Tačiau konkurencija skatina neužmigti ant laurų, todėl ateityje planuojame pateikti savo naudotojams naujienų, dar labiau palengvinsiančių naudojimąsi ir reikalingos informacijos paiešką svetainėje“, – sakė VersloSkelbimai.lt atstovas. 

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.