Svajojate būti pilotu? Išmokys ir įdarbins!

„BAA Training“, Europinių standartų aviacijos mokymų centras, įsikūręs Lietuvoje, plečia partnerių sąrašą pradėdamas bendradarbiavimą su „Small Planet Airlines“. Ši partnerystė atveria naujas galimybes tiems, kurie turi labai mažai ar visai neturi patirties aviacijoje, tačiau svajoja užimti antrojo piloto vietą lėktuvo kabinoje bei prisijungti prie sparčiai augančio atostoginių krypčių vežėjo, vykdančio skrydžius Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje (angl. MENA) ir Azijoje. Planuojama, kad apie 450 būsimų pilotų galės prisijungti prie vienos iš dviejų mokymų programų 2017–2025 metų laikotarpiu.   

Kandidatuoti gali ir visiškai patirties neturintys žmonės <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kandidatuoti gali ir visiškai patirties neturintys žmonės <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 9:45 AM, atnaujinta Jul 12, 2017, 1:01 PM

Pirmoji programa skirta jau žengusiems pirmuosius žingsnius aviacijoje, įgijusiems privataus piloto licenciją (PPL(A)), surinkusiems skrydžio valandas ir išlaikiusiems visus ATPL teorijos egzaminus. Sėkmingai praėję „BAA Training“ ir „Small Planet Airlines“ atrankas, kandidatai galės pradėti tolimesnius modulius, po kurių įgyjama įšaldyta ATPL(A) licencija. Toliau tęsiami „Airbus A320“ tipo orlaivių mokymai, kadangi „Small Planet Airlines“ orlaivių parką sudaro 17 „Airbus A320“ bei 4 „Airbus A321“ lėktuvai. Atsižvelgiant į ateities plėtros planus, tikimasi, kad pirmieji sėkmingai pabaigę mokymus kandidatai bus įdarbinti avialinijose ir savo įgūdžius galės tobulinti jau nuo 2018 metų pradžios.

„Augant aviacijos industrijai, mūsų, kaip aviacijos mokymų centro, užduotis yra rasti avialinijas, kurios yra pasiruošusios įsitraukti į ateities pilotų rengimą nuo pat pirmųjų žingsnių, taip pat kandidatus, kurie atitinka kompanijos keliamus reikalavimus ir vertybes, taip prisiimant atsakomybę ir padedant abiem pusėms“, – aiškina Eglė Vaitkevičiūtė, „BAA Training“ generalinė direktorė.

Artėjanti „Small Planet Airlines“ kadetų programa tiems, kurie neturi patirties aviacijoje, yra dar vienas avialinijų žingsnis įsitraukiant į jaunųjų pilotų rengimą. Po sėkmingai praeito atrankos proceso kadetui bus išduodamas įdarbinimo raštas dar prieš pradedant ATPL(A) integruotos programos mokymus. 

„Small Planet Airlines“ yra žinomos dėl stipriai puoselėjamų vertybių ir kultūros. Džiaugiamės galėdami pranešti apie kadetų programą, kurios metu atrinkti ir praėję mokymus žmonės prisijungs prie mūsų komandos. Įgyvendindami savo ambicijas, mes ir toliau augsime, o tuo pačiu stengsimės patenkinti nuolat augantį pilotų poreikį“, – mintimis dalijasi Kristijonas Kaikaris, „Small Planet Airlines“ vadovas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.