Uždaroma lietuvių pamėgta „Biedronka“ – pirkėjams teks keisti kryptį

Arčiausiai Lietuvos esanti „Biedronka“ parduotuvė Lenkijoje bus uždaryta remontui.

Paduotuvės Seinuose remontas daromas siekiant išplėsti parduotuvės patalpas.<br> 123rf.com nuotr.
Paduotuvės Seinuose remontas daromas siekiant išplėsti parduotuvės patalpas.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alytausgidas.lt

Sep 1, 2017, 2:56 PM, atnaujinta Sep 1, 2017, 3:10 PM

„Patvirtiname, kad pradedame parduotuvės Seinuose atnaujinimą”, – Alytausgidas.lt naujienų portalui patvirtino parduotuvių „Biedronka” tinklą Lenkijoje valdanti bendrovė „Jeronimo Martins Polska S.A.”.

„Biedronka” tinklo valdytojų teigimu, nors remontas Seinuose prasideda, parduotuvė, esanti adresu 1 Maja g. 6, dar kurį laiką dirbs, tačiau bus uždaroma jau rugsėjo pradžioje.

Seinų „Biedronką” po remonto planuojama atidaryti antroje spalio mėnesio pusėje.

Kaip portalą informavo tinklo „Biedronka“ savininkai, paduotuvės Seinuose remontas daromas siekiant išplėsti parduotuvės patalpas.

Po renovacijos prekybinis plotas Seinų „Biedronka“ parduotuvėje padidės 150 kvadratinių metrų, bus pastatyta nauja įranga, atsiras ekologiški šaldytuvai, lentynos su durelėmis, laukia ir kitos naujovės.

„Seinų parduotuvė atsinaujins ne tik iš vidaus, tačiau ir išorėje. Pastatas įgaus naujų spalvų, tarp jų įsikomponuos didelis stiklinis fasadas“, – planus atskleidė „biedronkomis“ Lenkijoje besirūpinanti bendrovė „Jeronimo Martins Polska S.A“, Suvalkuose veikiančias parduotuves „Biedronka“, esančias adresais Pułaskiego g. 54 ir Noniewicza g. 22, atnaujinusi ankstesniais metais.

Seinai – apie 10 km nuo Lietuvos ir Lenkijos sienos. Per 10 metų, kai muitinės atlieka simbolinį vaidmenį, tad į Lenkiją, kur daugelis maisto ir kitų prekių ir vaistų yra gerokai pigesni, vyksta ar netiesiogiai apsiperka jeigu ne dešimtys, tai šimtai tūkstančių lietuvių.

Lenkijos žiniasklaida itin dažną, aktyvų lietuvių apsipirkimą vadina „protestu prieš prekybos tinklus-brangininkus Lietuvoje“, o „Biedronka“ ir ypatingai nuo Lietuvos artimiausias jos prekybos centras Seinuose – pamėgtas ne tik alytiškių ir kitų Dzūkijos gyventojų, tačiau ir gausiai lankomas pirkėjų iš visos Lietuvos bei kitų Baltijos šalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.