„Lewben Group“ – dar vienas geras įvertinimas

Įtakingas kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“ kasmet atliekamoje privačios bankininkystės ir turto valdymo apklausoje „Lewben Group“ įvardijo geriausiu šeimos biuro paslaugų (ang. Family Office Services) teikėju Lietuvoje. Šį pripažinimą kompleksines finansines paslaugas teikianti įmonių grupė „Lewben Group“ pelno jau septintą kartą.

 Pasak V.Kavaliausko, šeimos biuro paslaugų teikimas ir bendravimas su klientais iš esmės grindžiamas tarpusavio pasitikėjimu. 
 Pasak V.Kavaliausko, šeimos biuro paslaugų teikimas ir bendravimas su klientais iš esmės grindžiamas tarpusavio pasitikėjimu. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 3:42 PM

„Pats pripažinimas yra džiuginantis, tačiau daug reikšmingesnis faktas, kad aukščiausios kokybės standartą mums pavyksta išlaikyti daug metų – tai tikrasis komandos profesionalumo įvertinimas. Grupė sparčiai plečiasi, pradedame veiklą naujose srityse, todėl labai svarbu neprarasti susitelkimo ir neišbarstyti tos patirties, kurią sukaupėme nuo pirmųjų dienų veikdami kaip šeimos biuras“, – sako „Lewben Group“ valdybos pirmininkas Vilius Kavaliauskas.

„Lewben“ įmonių grupėje šeimos biuro paslaugas aukštas pajamas turintiems asmenims teikia bendrovė „Lewben Wealth“. Įmonės paslaugų portfelyje – profesionalūs sprendimai gerovės ir turto valdymo, privačios bankininkystės, šeimos biuro, verslo, finansų, mokesčių ir teisės srityse.

„Šeimos biuro paslaugų teikimas ir bendravimas su klientais iš esmės grindžiamas tarpusavio pasitikėjimu. Pažįstame savo klientą iš labai arti, tad mūsų grupės įmonėse vyrauja aukšti moraliniai standartai. Konkurencinei aplinkai Lietuvoje augant, nuolat plečiame grupės teikiamų paslaugų asortimentą, stengdamiesi išlaikyti tokį patį artimą ryšį su klientais“, – kalbėjo V. Kavaliauskas.

„Euromoney“ apklausoje „Lewben Group“ pirmauja ir kaip geriausias patarėjas filantropijos klausimais (angl. Philanthropic Advice). Įmonė aukštai įvertinta ir kategorijoje „Paveldėjimo planavimo patarimai ir pasitikėjimas“ (ang. Succession Planning Advice and Trusts).

Tarptautinio, daugiau negu 100 pasaulio šalių skaitomo, kapitalo ir finansų rinkų leidinio „Euromoney“ apdovanojimas yra laikomas vienu prestižiškiausių apdovanojimų finansų sektoriuje.

Kiekvienais metais „Euromoney“ žurnalo redakcija atlieka rinkos tyrimą, kurio metu įvertina tokius rodiklius kaip klientų augimas, siūlomos paslaugos, klientų bei konkurentų atsiliepimai, valdomas turtas, asmens duomenų saugumas. Apklausos metodologija yra paremta tam tikro sektoriaus įmonių tarpusavio vertinimu, kuomet įmones vertina jų tiesioginiai konkurentai. Pačios įmonės ar jų dukterinės įmonės vertinti savęs negali.

„Private Banking and Wealth Management 2018“ tyrimas buvo atliekamas praėjusių metų rugpjūčio-spalio mėnesiais. Elektroninėje apklausoje sudalyvavo daugiau kaip du tūkstančiai įmonių.

„Lewben Group“ yra tarptautinė kompleksinių finansinių paslaugų įmonių grupė, savo klientams siūlo turto, gerovės ir fondų valdymo paslaugas, taip pat finansų planavimo, įskaitant mokesčių, teisės paslaugas, verslo konsultavimo bei apskaitos paslaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.