Statybos ir namų apyvokos prekių tinklas ketina plėstis ne tik Lietuvoje

Prognozuodamas „pasidaryk pats“ pirkėjų rinkos segmento augimą, apdailos, statybinių medžiagų, sodo bei namų apyvokos prekių parduotuvių tinklas „Ermitažas” intensyvina plėtrą ir planuoja steigti prekybos centrus visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei ruošiasi startui kaimyninėse Baltijos šalyse.

2017 m. „Ermitažas“ apyvarta augo 9,8 proc. ir sudarė per 85 mln. eurų, o 2016 m. apyvarta sudarė 77,8 mln. eurų, t.y.- 9,2 proc. daugiau negu 2015 m.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
2017 m. „Ermitažas“ apyvarta augo 9,8 proc. ir sudarė per 85 mln. eurų, o 2016 m. apyvarta sudarė 77,8 mln. eurų, t.y.- 9,2 proc. daugiau negu 2015 m.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2018, 6:31 PM, atnaujinta May 8, 2018, 6:32 PM

Per dvejus metus „Ermitažas“ atidarė po vieną naujos koncepcijos prekybos centrą Jonavoje ir Ukmergėje, o šiemet duris atvers dar 3 naujo tipo „Ermitažai“, kuriuose planuojama sukurti 130 naujų darbo vietų. Pirmoji iš naujųjų parduotuvių šiais metais atvers duris Mažeikiuose, be to, šiemet bus modernizuota pirmoji tinklo parduotuvė, esanti Vilniaus „Akropolyje“. Šiuo metu „Ermitažas“ iš viso valdo 9 prekybos centrus visoje Lietuvoje, bei parduotuvę internete, kuri buvo įkurta pernai.

“Džiaugiamės, kad naujai atidarytos parduotuvės pateisina pirkėjų lūkesčius. Jos yra mažesnės ir joms tiekiamas itin gerai apgalvotas prekių asortimentas, atsižvelgiant į konkretaus regiono specifinius poreikius.

Kol mūsų prekybos tinklas nėra išplėtotas visoje šalyje, pirkėjams aktyviai siūlome įsigyti prekes mūsų naujojoje interneto parduotuvėje, užtikrindami patogų prekių pristatymą visoje Lietuvoje, o į Kuršių Neriją siunčiame jas be papildomo mokesčio“, – teigė “Ermitažo” generalinis direktorius Marijus Kriščiūnas.

Naujai suprojektuotų regioninių „Ermitažų“ plotas yra apie 4 tūkst. kv. m., o didžiųjų miestų parduotuvės – iki 14 tūkst. kv. m. dydžio. Naujuosius prekybos centrus „Ermitažas“ kūrė atsižvelgdamas į panašių parduotuvių veiklos patirtį užsienyje bei atlikus rinkos ir vartotojų tyrimus.

Šiltuoju metų laiku „Ermitažuose“ ypač didelio pirkėjų dėmesio sulaukia sodo ir daržo prekės. Šių prekių asortimentas plečiamas atsižvelgiant į pirkėjų lūkesčius įvairioms augalų rūšims, aukštai produktų kokybei, sodo technikos ir įrankių įvairovei. Kasmet „Ermitažuose“ rengiamose „Gėlių dienose“ ir „Sodo dienose“ sulaukiama vis daugiau pirkėjų, kuriems suteikiama galimybė pasikonsultuoti su patyrusiais sodininkystės ir augalininkystės specialistais.

Pasak M.Kriščiūno, akivaizdus įrodymas, kad „Ermitažas“ teisingai pasirinko vystymosi kryptį, yra kaimyninės šalies „pasidaryk pats“ segmento prekybos tinklo atėjimas į Lietuvą. Tai rodo, kad mūsų šalies rinka auga, kartu suteikdama galimybę ir „Ermitažui“ plėsti savo tinklą ne tik Lietuvoje. Tam tikslui neseniai buvo įsteigta antrinė įmonė „ERMI GROUP“, kurios užduotis pasiruošti „Ermitažo“ plėtrai Baltijos šalyse.

2017 m. „Ermitažas“ apyvarta augo 9,8 proc. ir sudarė per 85 mln. eurų, o 2016 m. apyvarta sudarė 77,8 mln. eurų, t.y.- 9,2 proc. daugiau negu 2015 m.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.