Per pastarąjį pusmetį „airBaltic“ skraidino 20 proc. daugiau lietuvių

Per pastaruosius pusę metų Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraidino daugiau nei 205 tūkst. keleivių iš Lietuvos ir į ją. Lietuviai dažniausiai rinkosi įvairias Europos kryptis, Skandinaviją, Rusiją, NVS šalis, Viduriniuosius Rytus. Lyginant su praėjusiais metais, keleivių skaičius išaugo net 20 proc.

 Birželis „airBaltic“ tapo rekordiniu mėnesiu - bendrovė skraidino 424 822 keleivius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Birželis „airBaltic“ tapo rekordiniu mėnesiu - bendrovė skraidino 424 822 keleivius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 2:46 PM

Birželis „airBaltic“ tapo rekordiniu mėnesiu - bendrovė skraidino 424 822 keleivius. Lyginant su praėjusių metų birželiu, jų skaičius išaugo 14 proc.

„Tai - pirmas kartas per 23-ejus metus, kai per mėnesį skraidinome daugiau nei 400 tūkst. žmonių. Nepaisant augančio klientų skaičiaus išlaikome aukštą aptarnavimo lygį, o mūsų komanda nuolat tobulėja”, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Martinas Gausas.

Oro linijų bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių, Taliną, taip pat - jungiamuosius skrydžius iš Rygos.

„AirBaltic“ iš Rygos, Talino ir Vilniaus skraido daugiau nei 70-čia krypčių, siūlo didžiausią maršrutų pasirinkimą ir patogų susisiekimą per Rygą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Šį sezoną „airBaltic” pristatė aštuonias naujas kryptis iš Rygos: į Malagą, Lisaboną, Splitą, Bordo, Gdanską, Almatą, taip pat - Sočį ir Kaliningradą. „AirBaltic“ įvedė ir naują tiesioginį maršrutą, jungiantį Taliną ir Londoną.

„AirBaltic“ Rygoje įkūrė modernų mokymo centrą, kuriame dukterinė bendrovės įmonė „AirBalticTraining“  teikia plataus spektro aviacijos mokymų paslaugas. Centras įkurtas 2010 m. ir kasmet jame apmokoma apie 3000 specialistų iš viso pasaulio – daugiau nei 1500 pilotų, beveik 1000 įgulos narių, keli šimtai paslaugų teikėjų, krovinių agentų, apsaugos ir kitų darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.