Ekspertai iš Vokietijos modeliuos finansų rinkų scenarijus 2019 metams

Į konferenciją Vilniuje pakviesti finansų ekspertai iš Vokietijos modeliuos galimus 2019-ųjų scenarijus rinkose.

AFP nuotr.
AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2018, 1:14 PM

„Išpardavimai akcijų rinkose - ilgai laukta korekcija ar naujos krizės pradžia?" - taip vadinsis konferencija, kurią lapkričio 10 dieną investuotojams verslininkams ir visiems besidomintiems ekonomikos tendencijomis rengia įmonė "RoboMarkets”.

Į konferenciją Vilniuje pakviesti patyrę finansų profesionalai iš Vokietijos - "RoboMarkets Deutschland" vykdomasis direktorius Ericas Werneris ir rizikos valdymo ekspertas, "RoboMarkets Deutschland" direktorius Maximillianas Felske.

Lapkričio 10 dieną „Marriott" viešbutyje ekspertai apžvelgs finansų rinkų aktualijas. Prisiminus 2008 metų ekonominę krizę, drauge su auditorija bus modeliuojami galimi finansų rinkų scenarijai 2019 metams.

Potencialiems investuotojams, verslininkams ir visiems besidomintiems finansais bus pristatyta pasaulio akcijų ir žaliavų rinkų apžvalga, išryškinti 2008 metų ir 2018-ųjų finansų sektoriaus panašumai ir skirtumai, brėžiamos galimos ateities perspektyvos.

Finansų profesionalai iš Vokietijos atsakys į auditorijos klausimus. Ar kritimas pasaulio akcijų rinkose - krizės pradžia, o gal ilgai laukta korekcija, bus galima padiskutuoti ne tik tarpusavyje, bet ir su kviestiniais svečiais.

Licencijuotas akcijų rinkos specialistas E. Werneris pastaruosius 25 metus dirbo bankuose, su vertybinių popierių makleriais bei tarptautiniais finansiniais tarpininkais.

Į konferenciją Vilniuje pakviestas M. Felske - aprobuotos rizikos fondo (angl. Hedge fund) vyriausiasis rizikos valdymo vadovas, tad šio svečio patirtis taip pat bus neabejotinai vertinga potencialiems investuotojams, verslininkams ir visiems besidomintiems šia sritimi.

Registracija į konferenciją ir daugiau informacijos apie jos rengėjus bei pranešėjus - https://www.robomarkets.lt/beginners/start/events/.

Kaip naujienų agentūrai ELTA sakė „RoboMarkets" atstovas Konstantinas Vaitkūnas, pasaulio akcijų rinkose stebėtas ilgalaikis nuoseklus vertės kilimas, tačiau sugriežtinta JAV centrinio banko (FED) monetarinė politika nepraėjo be pasekmių. FED vykdoma politika paveikė JAV akcijų rinkas, o tai suteikė papildomą impulsą pasaulio akcijų rinkų vertės smukimui.

Ieva Urbonaitė-Vainienė

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.