Vasara neprasidėjo, bet jau kviečia pirkti bilietus žiemos skrydžiams į Palangą

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ pranešė, kad ateinantį žiemos sezoną, prasidėsiantį spalio pabaigoje, ir toliau atliks du kasdienius skrydžius tarp Palangos ir Rygos.

  „airBaltic“ artėjantį žiemos skrydžių sezoną atliks du kasdienius skrydžius tarp Palangos ir Rygos.<br> Organizatorių nuotr. 
  „airBaltic“ artėjantį žiemos skrydžių sezoną atliks du kasdienius skrydžius tarp Palangos ir Rygos.<br> Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-27 14:25

„Maršrutas tarp Palangos ir Rygos praėjusį žiemos sezoną sulaukė didelio žmonių susidomėjimo ir palankaus vertinimo. Atsižvelgdami į tai ateinantį žiemos skrydžių sezoną nusprendėme pridėti dar tris papildomus per savaitę skrydžius šia kryptimi. Tai dar labiau pagerins susisiekimą tarp Palangos ir Rygos“, – sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfganas Reussas.

Didėjantis Palangos oro uosto pasiekiamumas ir rezultatai patvirtina, kad yra strategiškai teisingai pasirinktos oro uosto plėtros kryptys.

„Lietuvos oro uostai nuolat siekia gerinti Lietuvos bei Klaipėdos regiono pasiekiamumą oro transportu ne vien turizmo, bet ir verslo keleiviams.

Augantis verslo skrydžių poreikis Klaipėdos regione tapo tvirtu pagrindu plėtoti partnerystę, todėl Lietuvos oro uostai sėkmingai baigė derybas su „airBaltic“ oro bendrove dėl skrydžių dažnumo didinimo. Papildomas skrydžių dažnumas suteiks dar geresnes galimybes pasiekti didžiausius Europos verslo centrus“, – sakė Lietuvos oro uostų aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

Jau dešimtmetį esantis tiesioginis susisiekimas su Ryga, išlieka viena svarbiausių jungčių ne tik visam regionui, bet ir Vakarų Lietuvai.

„Skrydžių dažnių augimas neabejotinai leis Klaipėdos regionui būti dar geriau ir patogiau pasiekiamu, bet ir prisidės prie palankesnės turizmo ir investicinės aplinkos kūrimo. Džiaugiamės, kad galėdami pristatyti oro linijoms regiono pranašumus bei lūkesčius, matome, jog maži, bet reikšmingi pokyčiai jau vyksta. Tai dar vienas svarbus bendro darbo rezultatas“, – kalbėjo asociacijos „Klaipėdos regionas“ vykdančioji direktorė Klaudija Kionies.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.