„Ryanair“ atšaukia ketvirtadalį skrydžių – planuoja ir daugiau pokyčių

Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ dėl koronaviruso grėsmės nuo kovo 17 iki balandžio 8 dienos atšaukia ketvirtadalį vykdomų trumpųjų skrydžių. Didžioji atšaukiamų skrydžių dalis – iš ir į Italiją, pirmadienį pranešė bendrovė.

V.Ščiavinsko nuotr.
V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2020, 11:52 AM

Skrydžių bendrovės teigimu, visi keleiviai, kurių skrydžiai atšaukiami, buvo informuoti elektroniniu paštu.

Pastarąją savaitę „Ryanair“ atstovai pastebėjo reikšmingą kovo – balandžio mėnesio skrydžių užsakymų sumažėjimą, taip pat padaugėjo žmonių, pasirinkusių į keliones nebevykti – ypač sumažėjo skrendančiųjų iš Italijos ir jos viduje.

„Ryanair“ nesitiki, kad šie atšaukimai turės esminės įtakos einamųjų metų pajamoms, tačiau dar per anksti spėlioti, kokį poveikį COVID-19 protrūkis turės įmonės pelnui.

Skrydžių bendrovė ir toliau atidžiai stebės užsakymus ir toliau keis savo tvarkaraščius, reaguodama į šią besikeičiančią situaciją“, – rašoma bendrovės pranešime spaudai.

„Ryanair“ vadovas Michaelas O'Leary patikino, kad visi keleiviai apie būsimus skrydžių pokyčius bus informuoti bent 14 dienų prieš kelionę.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.