Pradėta diegti programinė įranga, skirta efektyviau valdyti „Rail Baltica“ veiklą

Už europinės vėžės „Rail Baltica“ projektą atsakinga bendra Baltijos šalių įmonė „RB Rail AS“ pradėjo diegti planavimo, grafikų sudarymo ir rizikų raportavimo programinę įrangą, kuri, teigiama, padės efektyviau valdyti visas projekto veiklas ir resursus.

Rizikų valdymo sistema taps platforma tiksliai apibrėžti ir stebėti „Rail Baltica“ grafiką.<br>Vėžės vizualizacija.
Rizikų valdymo sistema taps platforma tiksliai apibrėžti ir stebėti „Rail Baltica“ grafiką.<br>Vėžės vizualizacija.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2020, 9:44 AM

Kaip nurodoma pranešime, išsami rizikų valdymo sistema taps platforma tiksliai apibrėžti ir stebėti „Rail Baltica“ grafiką ir biudžetą viso projekto gyvavimo metu. Žadama, kad ji taip pat padės numatyti ir aktyviai suvaldyti problemas, pokyčius ir rizikas visose projekto įgyvendinimo šalyse.

„Perėjimas iš projektavimo į statybų etapą yra puiki proga pakeisti dabar mūsų naudojamas kontrolės sistemas į nuoseklią programinės įrangos sistemą, kuri padės mums valdyti projektą ir užtikrins sėkmingą šio sudėtingo projekto įgyvendinimą“, – pranešime sako „RB Rail AS“ valdybos narys Markas Loaderis.

„Rail Baltica“ yra geležinkelių infrastruktūros projektas Baltijos regione, integruosiantis Baltijos šalis į Europos geležinkelių tinklą. Projektų investicijų suma Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje sieks apie 5,7 mlrd. eurų, vien Lietuvoje investicijos, planuojama, viršys 2,4 mlrd. eurų. Jį planuojama atidaryti 2026 metais.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.