Prieššventiniam stresui mažinti – „Pigu.lt“ apsipirkimo garantija „Pristatysime iki šv. Kalėdų!“

Kalėdinei pirkimų karštinei apėmus visą Lietuvą, e. prekybos centras „Pigu.lt“ garantuoja, kad net ir paskutinėmis dienomis dovanas artimiesiems bus galima supirkti be streso. Savo lankytojams „Pigu.lt“ dovanoja paskutinės minutės garantiją – visos specialiu ženklu – eglute pažymėtos prekės bus pristatytos iki šv. Kalėdų – gruodžio 24 dienos popietės.

T.Bauro nuotr.
T.Bauro nuotr.
„Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.
„Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 20, 2022, 3:39 PM

„Artinasi laukiamiausia metų šventė, o pardavėjams internetu – didžiausias darbymetis. Esame kaip Kalėdų seneliai, mums svarbu, kad klientai gautų dovanas laiku. Todėl dedame labai daug pastangų: planuojame, sandėliuose greitam pristatymui sukaupiame daugybę prekių, deramės su partneriais, priimame papildomus darbuotojus ir tikime, kad šįmet supakuosime rekordinį dovanų kiekį“, – sako Kristina Liškauskaitė, „Pigu.lt“ pardavimų vadovė.

Anot jos, pernai vykusios panašios akcijos metu daugiau kaip 99 proc. prekių buvo pristatyta laiku, kaip ir žadėjo garantija, iki šv. Kalėdų. Skaičiuojama, kad pernai su garantija buvo pristatyta apie 230 tūkst. prekių, iš jų – apie 140 tūkst. Lietuvoje, Latvijoje – 55 tūkst., Estijoje – 35 tūkstančiai.

Sandėliuose –šimtai tūkstančių prekių

K. Liškauskaitės teigimu, akcija startavo šių metų gruodžio viduryje, taigi iki šiol Baltijos šalyse su garantija parduota jau daugiau kaip 125 tūkst. prekių.

„Lietuva vėl pirmauja – čia su paskutinės minutės garantija parduota apie 65 tūkst., Latvijoje – 35 tūkst. Estijoje – 25 tūkst. prekių. Šis klientams jau keletą metų duodamas pažadas puikiai vertinamas ir laukiamas, todėl neabejojame, kad šiais metais garantuosime už rekordinį kiekį dovanų“, – sako K. Liškauskaitė.

Šiemet prekės su garantija bus parduodamos visose šalyse, kuriose tik veikia „PHH Group“ visose šalyse kuriose veikia – Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Suomijoje. E. prekybos centruose centruose „Pigu.lt“, „220.lv“, „Kaup24.ee“ ir e. parduotuvėse „Hansapost.ee“ ir „HobbyHall.fi“.

Puiki alternatyva

„Dažnas jau nebespėja suktis prieššventinio pasiruošimo įkarštyje – šventės vaikų darželiuose ir mokyklose, darbo susibūrimai, klientų lankymas ir t.t. Taigi, pradeda skaičiuoti jau nebe dienas, bet valandas, likusias iki švenčių. Laikas, žmonių apgultuose prekybos centruose, laikas – besiblaškant iš vienos parduotuvės į kitą, laikas praleistas automobilių kamščiuose keliaujant pirmyn ir atgal tampa itin brangus, o kur dar kuro sąnaudos. Dėl šios priežasties apsipirkimas internetu su garantija tampa puikia alternatyva, likti, kur esate ir taupyti ne tik laiką, bet ir pinigus“, – sako K. Liškauskaitė.

Anot jos, šiuo metu savo sandėliuose „Pigu.lt“ turi daugiau kaip 95 tūkst. prekių, kurioms galima suteikti garantiją ir pristatyti iki gruodžio 24 dienos

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomoje marketplace ekosistemoje (e. prekyvietėse) prekiauja daugiau nei 4 000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 2 mln. prekių. Sesijų skaičius per metus siekia apie 150 milijonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.