Dėl Frankfurte nukirsto kabelio kilo chaosas Vokietijos oro linijų bendrovėje „Lufthansa“

Dėl kabelių pažeidimų vienoje Frankfurto statybvietėje trečiadienį Vokietijos oro linijų bendrovėje „Lufthansa“ kilo chaosas.

Lufthansa.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lufthansa.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2023, 6:56 PM

Sugedo kompiuterinės sistemos, vėlavo ir buvo atšaukti skrydžiai tūkstančiams keleivių, turėjusių persėdimus Frankfurto oro uoste, kur iki vidurdienio buvo atšaukta 230 iš 1 000 suplanuotų skrydžių. Keleivių buvo paprašyta savo keliones tęsti traukiniais.

Po maždaug tris valandas trukusio uždarymo popiet oro uostas vėl buvo atidarytas nusileidimams. Pasak „Lufthansa“, veikla turėtų stabilizuotis iki ankstyvo trečiadienio vakaro.

Bendrovės teigimu, problemos kilo dėl Frankfurto priemiestinio traukinio linijos statybos darbų. „Deutsche Bahn“ atsiprašė nukentėjusių keleivių už nepatogumus.

Vokietijos telekomunikacijų bendrovės „Deutsche Telekom“ duomenimis, antradienio vakarą ekskavatorius nukirto keturis šviesolaidinius kabelius. Trečiadienį „Lufthansa“ duomenų srauto nebebuvo galima nukreipti pakaitinėmis linijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?